reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania pa laparo

reklama
Dziewczyny jak samopoczucie? Ja dzis 5 cykl staran po laparo i wciaz mam nadzieje ze sie uda w koncu, a Wy jak podejscie? Mi lekarz kazal probowac juz od razu po zabiegu, a mialam w listopadzie, niestety nic nie wyszlo, potem jak bylam u niego na kolejnej kontroli to powiedzial ze do pol roku najlepszy czas na zajscie po laparo i zaczynam juz 5 cykl wiec sie boje ze znow bedzie pod gorke, napiszcie jak u Was. Ja dzis mam 5dc i czekam na pecherzyki i sluz zeby zaczac dzialac
pozdrawiam😍😘😗

Dziewczyny jak samopoczucie? Ja dzis 5 cykl staran po laparo i wciaz mam nadzieje ze sie uda w koncu, a Wy jak podejscie? Mi lekarz kazal probowac juz od razu po zabiegu, a mialam w listopadzie, niestety nic nie wyszlo, potem jak bylam u niego na kolejnej kontroli to powiedzial ze do pol roku najlepszy czas na zajscie po laparo i zaczynam juz 5 cykl wiec sie boje ze znow bedzie pod gorke, napiszcie jak u Was. Ja dzis mam 5dc i czekam na pecherzyki i sluz zeby zaczac dzialac
pozdrawiam😍😘😗
Trzymam mocno kciuki, postaraj się myśleć pozytywnie 😘 ja czekam na wizyte po laparo, którą mam we wtorek, @ jeszcze nie przyszła więc skończy się pewnie na wywołaniu..

pozdrawiam😍😘😗
Również trzymam kciuki:) ja mam dziś 3 dc więc jeszcze parę dni i możemy się starać. Do lekarza nie pójdę ponieważ w piątek się okazało że jestem na kwarantannie więc obawa o powrót do pracy się przesunęła bo jeszcze trochę posiedzę w domu a ze jesteśmy wszyscy tzn ja , mąż i syn więc odejdą nam stresy zwiazane z pracą . No ale do lekarza nie pójdę na monitoring w tym cyklu ale po kwarantannie się wybiorę .

Mi w szpitalu pani pielęgniarka powiedziała że pierwsze trzy miesiące po zabiegu są kluczowe.
Mam nadzieję że w tym cyklu ujrzymy wymarzone dwie kreski

Również trzymam kciuki:) ja mam dziś 3 dc więc jeszcze parę dni i możemy się starać. Do lekarza nie pójdę ponieważ w piątek się okazało że jestem na kwarantannie więc obawa o powrót do pracy się przesunęła bo jeszcze trochę posiedzę w domu a ze jesteśmy wszyscy tzn ja , mąż i syn więc odejdą nam stresy zwiazane z pracą . No ale do lekarza nie pójdę na monitoring w tym cyklu ale po kwarantannie się wybiorę .

Mi w szpitalu pani pielęgniarka powiedziała że pierwsze trzy miesiące po zabiegu są kluczowe.
Mam nadzieję że w tym cyklu ujrzymy wymarzone dwie kreski
To bedziemy podobnie sie starac oby ten cykl byl szczesliwy👏❤️

To chyba wszystkie będziemy testować podobnie bo ja mam 2dc kolejnego okresu. Za jakiś czas umowie się do gin na sprawdzenie czy jakaś owu się pojawia a co mi tam.
Igumama czy dostajesz jakąś stymulacje? Czy naturalnie masz owu i pękające pęcherzyki i wszystko cacy [emoji6]

reklama
To chyba wszystkie będziemy testować podobnie bo ja mam 2dc kolejnego okresu. Za jakiś czas umowie się do gin na sprawdzenie czy jakaś owu się pojawia a co mi tam.
Igumama czy dostajesz jakąś stymulacje? Czy naturalnie masz owu i pękające pęcherzyki i wszystko cacy [emoji6]
Wlasnie w tym cyklu dostalam na pecherzyki lamette ale ostatnie dwa mialam z pieknym sluzem i pecherzykem dominujacym bez stymulacji, ale sie nie udalo wiec gin kazal przyjac jednorazowo w 3 dniu cyklu lamette i pic ACC na poprawe sluzu a jak bedzie po owulacji to mam progestron przyjmowac. Wiec niby jest ok ale ciazy nie ma 😟 a i biore dostinex na obnizenie prolaktyny juz od pol roku. Ale teraz mysle ze moze to pecherzyki niby sa ale nie pekaja🤷‍♀️

Do góry