reklama
Igumama
Zaangażowana w BB
To jednak przyszla przed wizyta? Dobrze pamietam ze jutro masz kontrol po laparo?Dziewczyny trzymam mocno kciuki za starania i ja również witam w pierwszym dniu cyklu, w końcu
Hankaa
Fanka BB :)
Przyszła w nocy, ale już nie odwołuje wizyty.. jadę, najwyżej pojadę ponownie. Jak myślicie?To jednak przyszla przed wizyta? Dobrze pamietam ze jutro masz kontrol po laparo?
Hankaa
Dziękuję kochana i tak jak piszesz, mam nadzieję że w najbliższym czasie zobaczymy swoje wymarzone dwie kreski i będziemy nosić malutkie serduszka pod naszymi ogromnymi sercami wszystkiego co najlepszeCzyli dziewczyny ten cykl zaczynamy razem wiec zycze Nam z okazji Naszego Swieta upragnionego prezentu
Niech sie i nam w koncu uda
To bedziemy sie wspieraly, ja juz czekam na sluz i objawy owu
Igumama
Zaangażowana w BB
Ja bym chyba pojechala , pierwszy dzien to krwawienie nie powinno przeszkodzic w badaniu, tak mysle... a wyniki histopatologi masz?Przyszła w nocy, ale już nie odwołuje wizyty.. jadę, najwyżej pojadę ponownie. Jak myślicie?
Hankaa
Mam mam dlatego chcę jechać. Plus te szwy już mógłby usunąćJa bym chyba pojechala , pierwszy dzien to krwawienie nie powinno przeszkodzic w badaniu, tak mysle... a wyniki histopatologi masz?
Hankaa
Ja przy wypisie nic nie dostałam. Żadnych zaleceń, żadnych lekówA i jestem ciekawa jakie zalecenia dal lekarz przy wypisie, bo ja mam brac Koniecznie- resveratron i kwasy omega( bardzo dobrze na endo dzialaja)
reklama
Igumama
Zaangażowana w BB
To zapytaj lekarza z ciekawosci bo powinien jakies zalecanie dacJa przy wypisie nic nie dostałam. Żadnych zaleceń, żadnych leków