Katalinazed
Fanka BB :)
Bądź dobrej myśli ja trzymam kciuki za Ciebie ❤Ja jestem w trakcie symulacji.. pęcherzyki porosły aż za bardzo.. nie wiem czy uda się iui bo lekarz boi się ciąży trojaczej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bądź dobrej myśli ja trzymam kciuki za Ciebie ❤Ja jestem w trakcie symulacji.. pęcherzyki porosły aż za bardzo.. nie wiem czy uda się iui bo lekarz boi się ciąży trojaczej.
Ja biorę dupka bo z pęcherzyków zrobiły się torbiele... Tak więc lipa..Hej dziewczyny Co tam u was ? Który dzień cyklu ? Jak starania ?
A jak u ciebie?Hej dziewczyny Co tam u was ? Który dzień cyklu ? Jak starania ?
U mnie jeden dzień opóźnienia @ test negatywny. Miałam nie robić, nie nastawiać się ale nie wytrzymałam. Staram się wyluzować i po wakacjach podejść do iui. Nigdy bym nie pomyślała że mnie to spotka i będzie to takie trudne.A jak u ciebie?
Też tak myślę... Nigdy nie pomyślałabym że będzie tak ciężko..U mnie jeden dzień opóźnienia @ test negatywny. Miałam nie robić, nie nastawiać się ale nie wytrzymałam. Staram się wyluzować i po wakacjach podejść do iui. Nigdy bym nie pomyślała że mnie to spotka i będzie to takie trudne.
Najgorsze jest to że niby wszystko jest już okej a tu dalej nic. Po laparoskopii myślałam że do 3 cykli się nam uda a tu nic i zaczynam tracić nadzieję.Też tak myślę... Nigdy nie pomyślałabym że będzie tak ciężko..