reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania pa laparo

reklama
U mnie też nic. Jestem przed owu ale ten mc odpuszczam starania. Musimy odpocząć, jedziemy na wakacje i w sierpniu znów zgłoszę się do kliniki. Sama stymulacja działa na mnie tak że mam wzdęcia zaparcia brzuch jak balon o postanowiłam jeden mc dać sobie luzu.

Hej. U mnie dziś 8 dc drugiej stymulacji oraz uderzającej dawki estrogenów na endometrium. Dziś mam USG piersi bo przy przy takiej dawce estro trzeba kontrolować i wizytę u gina. Będę mieć już dziś wyniki biopsji endometrium i zobaczymy co dalej. Ja też już marzę o wakacjach , o odpoczynku:/ moje libido już drugi cykl sięga zeru, jestem opuchnięta i ciągle mi się chce spać.
Ciężko jest:/

U mnie jeden dzień opóźnienia @ test negatywny. Miałam nie robić, nie nastawiać się ale nie wytrzymałam. Staram się wyluzować i po wakacjach podejść do iui. Nigdy bym nie pomyślała że mnie to spotka i będzie to takie trudne.
Też tak myślę... Nigdy nie pomyślałabym że będzie tak ciężko..

reklama
Rozumiem Was dziewczyny...
Ja też już powoli tracę nadzieję:( im bardziej myślę o tym moim endometrium tym ono jest cieńsze...
Dowiedziałam się dziś i ciąży koleżanki z pracy, oczywiście się nie starali tylko tak wyszło, a to już druga dziewczyna ode mnie ze zmiany która jest w ciąży odkąd ja się staram:/

Do góry