reklama
Fuma_Foch
Fanka BB :)
ASIA-Dokladnie to mi nie powiedziala.Tylko mowila,ze teraz jest jakis nowy sposob robienia trwalej i ze sie naklada jakas pianke,wlosy sie nie niszcza a potem sie niby same rozprostowuja.Tylko krocej trzyma.
Jak nastepnym razem pojde to chyba sie spytam co to za trwala.
Wtedy sie nie zdecydowalam bo mam henne na wlosach a to chyba musi minac jakis czas od nalozenia henny do trwalej?
Jak nastepnym razem pojde to chyba sie spytam co to za trwala.
Wtedy sie nie zdecydowalam bo mam henne na wlosach a to chyba musi minac jakis czas od nalozenia henny do trwalej?
majdaczek14
Dominika wiem, że to trudne, ale daj sobie jeszcze kilka dni. Ja Cię rozumiem, bo też tak reagowałam przy pierwszym cyklu starań, zaraz chciałam wszystko wiedzieć. Powiem Ci, że to mój 3 cykl i uczę się cierpliwości Ja na Twoim miejscu bym się ani nie nastawiała, ani bym tego cyklu nie przekreślała. Poczekaj do terminu @ i za testuj.
Fuma_Foch
ASIA-Dzieki za opinie.Dowiem sie czy to ten texturizer i jezeli tak to chyba sprobuje.Ladnie wygladam w falujacych albo kreconych wlosach ale niestety natura ich poskapila.Na szczescie sa podatne na wszelkie fryzjerskie zabiegi.
Dziewczynki don't worry.Nie poddawajcie sie tak sybko.Wiem,ze byscie chcialy,zeby to bylo juz ale czasem na szczescie trzaba troche poczekac.
Ja, jak widzicie staram sie juz prawi 1,5 roku wczesniej,jeszcze kilka lat temu mialam dwa poronienia,do tego wieku juz tez nie najlepszy na ciaze.A mimo to sie nie poddaje.Jak sie nie uda naturalnie to pomyslimy o adopcji,tak czy siak mam zamiar byc mama
Dziewczynki don't worry.Nie poddawajcie sie tak sybko.Wiem,ze byscie chcialy,zeby to bylo juz ale czasem na szczescie trzaba troche poczekac.
Ja, jak widzicie staram sie juz prawi 1,5 roku wczesniej,jeszcze kilka lat temu mialam dwa poronienia,do tego wieku juz tez nie najlepszy na ciaze.A mimo to sie nie poddaje.Jak sie nie uda naturalnie to pomyslimy o adopcji,tak czy siak mam zamiar byc mama
Fuma ale polecam ci cos innego. Loreal wprowadzil teraz Beach Waves na 8 tygodni. To jest boski efekt bylam na szkoleniu 2 tygodnie temu. Az mi szczeka opadla. Poszukaj salonu i podpytaj ale mialam okazje i dotykac wlosy i widziec efekt koncowy. Wiem ze dziewczyny u nas juz robily pare razy a ja w zwiazku z lezeniem w domu moge tylko o tym pomarzyc ;-)
reklama
Fuma- dokladnie, swietne podejscie
Ashlee- kurcze... sama nie wiem co Ci radzic, mi tez tak ostatnio @ przychodzi perfidnie od plamienia leciutkiego...i sie zastanawiaj czy to @ czy nie... Tule Cie mocno, musi sie nam udac:* zobaczysz jeszcze bedziesz tulic swohe malenstwo!
Lisica- daj znac jak wizyta
Ashlee- kurcze... sama nie wiem co Ci radzic, mi tez tak ostatnio @ przychodzi perfidnie od plamienia leciutkiego...i sie zastanawiaj czy to @ czy nie... Tule Cie mocno, musi sie nam udac:* zobaczysz jeszcze bedziesz tulic swohe malenstwo!
Lisica- daj znac jak wizyta
Podziel się: