reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dziękuję za miłe przyjęcie :) Mój termin to 7 lipca.
To moje drugie podejście do starań o rodzeństwo dla synka. Prawie półtora roku temu miałam rozpocząć starania, niestety musiałam porzucić te marzenia na jakiś czas. Na szczęście wszystko powoli się normuje i planujemy z mężem zacząć działać od przyszłego cyklu. Tzn. dopiero się okaże czy lekarze dadzą nam zielone światło. Jutro jadę się doszczepić przeciw wzwB (pracuję w służbie zdrowia), we wtorek mam wizytę u dentysty. Tu pojawia się moje pytanie, czy jeśli zrobię rtg zęba na początku cyklu, to czy muszę odczekać jakiś czas czy nie ma przeciwwskazań do zachodzenia w ciążę? Orientuje się ktoś?

reklama
NIEMARTWSIE-helou,pamietasz mnie? Juz kiedys razem pisalysmy.
Ja dalej walcze.Fajnie,ze juz mozesz sie starac.Powodzenia.

LISICA-slyszalam,ze niektore dziewczyny biora to osobno ale nie wiem czy to nie ma mniejszej skutecznosci.
Niby Inofolic ma tak dobrane skladniki,zeby jak najlepiej dzialalo,ten inozytol ma
niby w jakiejs tam najlepszej postaci i to jest w proszku do picia a tak niby organizm najlepiej przyswaja ale moze to chwyt reklamowy.Wiadomo,ze kazdy swoj wyrob chwali.Moze zapytaj w aptece.

Niemartwsie - witaj :) Fajnie, że do nas dołączyłaś :)Niestety nie orientuję się z tym rtg :/

Fuma Foch - fajnego masz psiaka hehe :-)

Jussastar - powodzenia, trzymam kciuki za monitoring. Oby kuracja Clo odniosła skutek!
Fuma - miłego weekendu

Jutro będę u lekarza, to się dowiem o to rtg. W necie czytałam, że ani punktowy rentgen zęba, ani szczepienie przeciw wzw b nie są wskazaniem do przełożenia starań, ale lepiej niech się fachowiec wypowie. Jestem strasznie niecierpliwa, chciałabym zacząć starania jak najszybciej! Oczywiście zamówiłam już zapas testów owulacyjnych i ciążowych :) nie ma co zwlekać

reklama
Lisica, i co to oznacza? To pewnie strasznie głupie pytanie, ale nigdy nie mierzyłam temp przy staraniach i nie bardzo mam pojęcie.

Do góry