reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Hej.
Jestem trochę zawiedziona.
Endometrium 18 mm, czyli wygląda na to że jestem przed @ a to plamienie było śródcykliczne. Pęcherzyków masa ale żadnego dominującego. Mam czekać na @ i jak najszybciej zbadać prolaktynę.
Rozmawiałam z lekarzem o stymulacji ale jej nie pochwala. Sądzi że problemem są albo zaburzenia prolaktyny albo blokada psychiczna. Może i ma rację...
Fuck! Czemu nie może być dobrze?

Jej Lisica a moze jest juz jakis wedrowniczek w drodze.
Moze powinnas zmienic lekarza i pojsc do specjalisty od problemow z zajsciem w ciaze.

Asiu nic nie wskazuje na to żeby był wędrowniczek.

Szczerze to też chwilę myślałam o zmianie lekarza ale kurcze on już tyle razy mi pomógł i mam do niego zaufanie. Wyprowadził mnie szczęśliwie z ciężkiej i zagrożonej ciąży.
Ehhh, mam mętlik w głowie.

Lisica- a moze chociaz pojdziedz na konsultacje do innego? Mi stymulacja na pewno poprawila owulacje, ale jutro sie przekonam co i jak czy pecherzyk pekl bo mam monitoring. Mam nadzieje ze pekl, jak nie to zastrzyk...

LISICA-jezeli problemem by byla prolaktyna to spokojnie,to sie da szybko opanowac.
Teraz bym ci polecila ten INOFOLIC.On wlasnie na to miedzy innymi jest,na duzo pecherzykow i zadnego dominujacego.Do tego reguluje wszystkie hormonalne zawirowania.Podobno trzeba go czasem troche pobrac bo u niektorych dziala odrazu a u innym po 3 miesiacach.Jest co prawda nieco drogi ale moze warto.

A moze nastepny cykl bedzie juz calkiem prawidlowy.Trzymam za to kciuki.
I jezeli to prolaktyna to postaraj sie jak najmniej denerwowac bo to paskudztwo od tego wzrasta.Ja jestem nerwus i jak tylko czyms sie przejmuje to juz mam podwyzszona.

Fuma ja właśnie też jestem nerwusem... Myślałam czy by nie kupić jednak osobno kwasu i inozytolu. Co o tym myślisz?

Jussastar tylko tu jest trochę inna sytuacja bo ja już byłam w ciąży więc nie chce mnie przestymulować. Nie wiem, może faktycznie się wybiorę do innego lekarza. Tylko nie mam pomysłu do kogo, muszę poszukać opinii.

reklama
Do góry