reklama
Hej.
Kasiu zawsze depilacje robia mi kosmetyczki woskiem z rolki. Taka maszynka do rozgrzania, potem nakladaja na owlosione miejsce naklejaja plaster i wyrywaja :-/ nic przyjemnego ale mozna sie przyzwyczaic :-) potem masz spokoj na 2-3 tygodnie.
Butterfly piekna kawa. Ale jakos mi nie sluzy teraz :-(
U nas tez pieknie jest. Poleze troche na balkonie nawet :-)
Lisica. Kciuki za wizyte. Daj szybko znac co i jak.
Milego dnia
Kasiu zawsze depilacje robia mi kosmetyczki woskiem z rolki. Taka maszynka do rozgrzania, potem nakladaja na owlosione miejsce naklejaja plaster i wyrywaja :-/ nic przyjemnego ale mozna sie przyzwyczaic :-) potem masz spokoj na 2-3 tygodnie.
Butterfly piekna kawa. Ale jakos mi nie sluzy teraz :-(
U nas tez pieknie jest. Poleze troche na balkonie nawet :-)
Lisica. Kciuki za wizyte. Daj szybko znac co i jak.
Milego dnia
majdaczek14
Fanka BB :)
Witam wszystkich w ten piękny poranek
Lisica kciuki za wizytę.
Miłego dnia!
Lisica kciuki za wizytę.
Miłego dnia!
papryczka_
A u mnie cisza, jajniki się uspokoily, wiec pomyślałam, że moze to fasolka się zadomowiła.Poszłam na test ciazowy z krwi.W laboratorium powiedziano mi przy pobraniu, że może być za wcześnie, bo zagniezdzenie mogło być później i może dłużej trwać. .ale to jest przeciez test z krwi i chyba już wiarygodny a tam mówili, że najlepiej w dniu spodziewanej @. Wynik ujemny, wiec test w niedziele albo w dniu spodziewanej @ nie ma sensu.Zapytalam o czułość 10ml/U, myślałam że test z krwi na potwierdzenie jest czulszy,nawet od tych 10tek testowych z moczu a tu jednak.Szkoda! Mimo, że to 1 cykl starań to jest mi smutnoMam nadzieje, ze chociaż @ przyjdzie o czasie, bo nie chciałabym dostać @ nad morzem .
papryczka_
Zmykam na spacer z synkiem.
majdaczek14
Dominika nie zrozumiałam Cię tak do końca. Skąd wiesz, że już nic z tego nie będzie? Przecież termin @ masz dopiero na 1?
Kto dzisiaj testuje? Z tego co widziałam to annam jest następna na
liście?
Mnie martwi mój wykres W poprzednim cyklu był taki ładny, równy przed owulacją, a teraz jakiś taki dziwny...
POPRZEDNI
OBECNY
Kto dzisiaj testuje? Z tego co widziałam to annam jest następna na
liście?
Mnie martwi mój wykres W poprzednim cyklu był taki ładny, równy przed owulacją, a teraz jakiś taki dziwny...
POPRZEDNI
OBECNY
Ostatnia edycja:
papryczka_
Majdaczek, w końcu to test z krwi, myślisz ze jest jeszcze nadzieja na fasolkę? 4 dni przed @ to chyba już niestety miarodajny wynik; (. Wnioskuje, że ovu byłą 16-17 czerwca, i zagniezdzenie trwa ok 10 dni, 24-26 czerwca kuly mnie jajniki, po cichu myślałam, ze to może implantacja zarodka, gorzej jeśli to pozna ovu:/
Myślisz, że do zagniezdzenia jeszcze nie doszlo, gdyby hormon był to raczej wynik byłby pozytywny, a nie negatywny
Myślisz, że do zagniezdzenia jeszcze nie doszlo, gdyby hormon był to raczej wynik byłby pozytywny, a nie negatywny
majdaczek14
Mierzysz temp.?
Nie zrozumiałam tak do końca Twojego wpisu. Wydawało mi się, że w końcu nie zrobiłaś testu z krwi. Póki @ przyszła to zawsze jest nadzieja. A jeżeli nic z tego cyklu, to niech @ najszybciej przyjdzie i powodzenia w następnym. Wiem, że się łatwo mówi, ale nie załamuj się, w końcu to dopiero 1 cykl waszych starań.
Nie zrozumiałam tak do końca Twojego wpisu. Wydawało mi się, że w końcu nie zrobiłaś testu z krwi. Póki @ przyszła to zawsze jest nadzieja. A jeżeli nic z tego cyklu, to niech @ najszybciej przyjdzie i powodzenia w następnym. Wiem, że się łatwo mówi, ale nie załamuj się, w końcu to dopiero 1 cykl waszych starań.
Ostatnia edycja:
reklama
majdaczek14
Aschlle to powodzenia w kolejnym, teraz będzie owocny, zobaczysz
Podziel się: