reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Hej.

Kasiu zawsze depilacje robia mi kosmetyczki woskiem z rolki. Taka maszynka do rozgrzania, potem nakladaja na owlosione miejsce naklejaja plaster i wyrywaja :-/ nic przyjemnego ale mozna sie przyzwyczaic :-) potem masz spokoj na 2-3 tygodnie.

Butterfly piekna kawa. Ale jakos mi nie sluzy teraz :-(
U nas tez pieknie jest. Poleze troche na balkonie nawet :-)

Lisica. Kciuki za wizyte. Daj szybko znac co i jak.

Milego dnia

A u mnie cisza, jajniki się uspokoily, wiec pomyślałam, że moze to fasolka się zadomowiła.Poszłam na test ciazowy z krwi.W laboratorium powiedziano mi przy pobraniu, że może być za wcześnie, bo zagniezdzenie mogło być później i może dłużej trwać. .ale to jest przeciez test z krwi i chyba już wiarygodny a tam mówili, że najlepiej w dniu spodziewanej @. Wynik ujemny, wiec test w niedziele albo w dniu spodziewanej @ nie ma sensu.Zapytalam o czułość 10ml/U, myślałam że test z krwi na potwierdzenie jest czulszy,nawet od tych 10tek testowych z moczu a tu jednak.Szkoda! Mimo, że to 1 cykl starań to jest mi smutno:(Mam nadzieje, ze chociaż @ przyjdzie o czasie, bo nie chciałabym dostać @ nad morzem .

Dominika nie zrozumiałam Cię tak do końca. Skąd wiesz, że już nic z tego nie będzie? Przecież termin @ masz dopiero na 1?

Kto dzisiaj testuje? Z tego co widziałam to annam jest następna na
liście?

Mnie martwi mój wykres :baffled: W poprzednim cyklu był taki ładny, równy przed owulacją, a teraz jakiś taki dziwny...

POPRZEDNI

OBECNY

Ostatnia edycja:
Majdaczek, w końcu to test z krwi, myślisz ze jest jeszcze nadzieja na fasolkę? 4 dni przed @ to chyba już niestety miarodajny wynik; (. Wnioskuje, że ovu byłą 16-17 czerwca, i zagniezdzenie trwa ok 10 dni, 24-26 czerwca kuly mnie jajniki, po cichu myślałam, ze to może implantacja zarodka, gorzej jeśli to pozna ovu:/
Myślisz, że do zagniezdzenia jeszcze nie doszlo, gdyby hormon był to raczej wynik byłby pozytywny, a nie negatywny:(

Mierzysz temp.?
Nie zrozumiałam tak do końca Twojego wpisu. Wydawało mi się, że w końcu nie zrobiłaś testu z krwi. Póki @ przyszła to zawsze jest nadzieja. A jeżeli nic z tego cyklu, to niech @ najszybciej przyjdzie i powodzenia w następnym. Wiem, że się łatwo mówi, ale nie załamuj się, w końcu to dopiero 1 cykl waszych starań.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry