reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Niestety zwolnienie moge wziac dopiero za 3 miesiace. Teraz jestem na urlopie a od lipca bede na bezplatnym jesli nadal nie bede mogla pracowac.

Asiu tak, zużyłam próbki. Szampon jest ok, pewnie zakupię jak skończę moją Dermenę. Ale odzywka coś w sobie niestety ma, co mnie uczuliło.

Witam Dziewczyny !
Ja tylko na chwilkę wpadłam bo mała dzisiaj nie poszła do żłobka bo ma zapalenie krtani. Teraz chwilowo śpi ale pewnie zaraz wstanie. Ja kuchcę bo mamy dzisiaj z moim mężem urodzinki więc będą goście po południu :)
Miłego dnia wam życzę :)

Marta współczuję choroby córeczki, pewnie się biedna męczy z tą krtanią. Wszystkiego najlepszego dla was!

Asiu swedzaca wysypka na twarzy w miejscach gdzie mnie miziają włosy. Nie zmieniałam kosmetyków więc zwalam na odżywkę. Szampon używałam kilka dni wcześniej i nic mi nie było.

reklama
Do góry