reklama
butterfly:)
Fanka BB :)
Aschlee nie poddawaj się Każda z nas czeka na upragnione maleństwo Nie w tym to może w następnym cyklu???
A @ przyszła??? może powtórz jutro rano test???
A @ przyszła??? może powtórz jutro rano test???
Aschlee no to powtórz test jutro rano)) Albo może na bete idź, wiesz z tymi testami to różnie bywa
Aschlee leć na bete
Lisica.
Hej.
Butterfly dzięki że pytasz. Jakoś leci. Czekam na piątkową wizytę. Dowiedziałam się że to wszystko może oznaczać u mnie niedobór progesteronu. Ale zobaczymy. Zastanawiam się nad monitoringiem cyklu.
Chociaż dziś czuję się jakbym była po @ - mam endometriozę w bliźnie po cesarce i zawsze po @ mi wyskakuje gula - boli i sprawia że nie mogę się schylić. Nawet majtki mnie urażają.
Butterfly dzięki że pytasz. Jakoś leci. Czekam na piątkową wizytę. Dowiedziałam się że to wszystko może oznaczać u mnie niedobór progesteronu. Ale zobaczymy. Zastanawiam się nad monitoringiem cyklu.
Chociaż dziś czuję się jakbym była po @ - mam endometriozę w bliźnie po cesarce i zawsze po @ mi wyskakuje gula - boli i sprawia że nie mogę się schylić. Nawet majtki mnie urażają.
reklama
Ojjj współczuję Lisica...;/ może faktycznie w twoim przypadku monitoring to nie byłby zły pomysł
Asia jak się czujesz???
Asia jak się czujesz???
Podziel się: