reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Majdaczek jak mam byc szczera to nie za bardzo...Tym bardziej ze dalej nic sie nie dzieje i nie wskazuje na to zeby mialo sie zadziac...Dzwonilam do lekarki kazala wstrzymac sie ze dwa dni i powtorzyc test

Aschlee i tak zrób. Wiem, że to nie łatwe, ale nie myśl o tym tyle, poczekaj te dwa dni i zrób test. A potem będziesz się martwiła co dalej. Zobaczysz będzie dobrze. Spróbuj się na nic nie nastawiać. Ja cały czas za Ciebie trzymam kciuki :tak:

Majdaczek kochana ja juze nie ludze ze to ciaza chcialabym po prostu dostac @ zeby moc zaczac sie starac na nowo...kompletnie o tym nie mysle bo wkurza mnie to ze cos sie poprzestawialo...zajmuje sie wszystkim byle nie myslec o tym...ale tak jak mowie nie ludze sie ze z tego cyklu cos bedzie

Aschlee rozumiem Cię doskonale. Pamiętam jak postanowiliśmy z mężem, że od kwietnia będziemy się starać, to w marcu @ spóźniła się, choć nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało. Załatwiłam sobie luteinkę i dopiero wtedy @ przyszła z 9-dniowym opóźnieniem. Chyba za bardzo nie mogłam się jej doczekać, bo jak najszybciej chciałam zacząć działać. W tym cyklu też strasznie się bałam, że wszystko mi się poprzewracało, a szczególnie temp. Ale to na pewno przez infekcję gardła. Teraz już po chorobie i wszystko wróciło do normy. U Ciebie też tak będzie. Mocno Cię ściskam, żeby było wszystko ok!

Witam :)
Dziękuję bardzo za życzenia :) Oby się spełniły :)
My nadal w domku - jest lepiejpo inhalacjach , ale troszkę ytrzeba się jeszcze podkurować.
U nas dziś pochmurno i przepaduje deszczyk więc siedzimy w domku. A ja zgodnie z babciną prawdą że apetyt rośnie na słotę wcinam ciacho... chyba muszę przystopować bo wczasy się zbliżają a ja jakfoka wylegnę na plażę ;)
Aschlee trzymam kciuki żeby wszystko się wyjaśniło &&&
Kasia ty spodziewasz się @ na dzisiaj - jest czy teścik?
Lisica za Ciebie też trzymam kciuki &&&

Ostatnia edycja:
Oj z tym spóźnianiem się @ to rozumiem nastroje. Tym bardziej jeśli się nie chce by przyszła, a ona i tak się pojawia :-/
Nie wiem dziewczyny czy dobrze robię ale liczę to plamienie jako @. Zobaczymy co wykaże usg w piątek, jeśli będą pęcherzyki to znaczy że była. Jeśli nie to czekam...

reklama
Hej,wczoraj późno wróciłam,byłam z małą u lekarza.
Dalej nie mam@ ale na nic nie liczę,bo starań było mało.
Nie testuje póki co;-)

Do góry