reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
Aschlee mam nadzieję, że humor przynajmniej trochę powrócił?
majdaczek14
Aschlee i tak zrób. Wiem, że to nie łatwe, ale nie myśl o tym tyle, poczekaj te dwa dni i zrób test. A potem będziesz się martwiła co dalej. Zobaczysz będzie dobrze. Spróbuj się na nic nie nastawiać. Ja cały czas za Ciebie trzymam kciuki
Majdaczek kochana ja juze nie ludze ze to ciaza chcialabym po prostu dostac @ zeby moc zaczac sie starac na nowo...kompletnie o tym nie mysle bo wkurza mnie to ze cos sie poprzestawialo...zajmuje sie wszystkim byle nie myslec o tym...ale tak jak mowie nie ludze sie ze z tego cyklu cos bedzie
majdaczek14
Aschlee rozumiem Cię doskonale. Pamiętam jak postanowiliśmy z mężem, że od kwietnia będziemy się starać, to w marcu @ spóźniła się, choć nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało. Załatwiłam sobie luteinkę i dopiero wtedy @ przyszła z 9-dniowym opóźnieniem. Chyba za bardzo nie mogłam się jej doczekać, bo jak najszybciej chciałam zacząć działać. W tym cyklu też strasznie się bałam, że wszystko mi się poprzewracało, a szczególnie temp. Ale to na pewno przez infekcję gardła. Teraz już po chorobie i wszystko wróciło do normy. U Ciebie też tak będzie. Mocno Cię ściskam, żeby było wszystko ok!
martaha123
Witam
Dziękuję bardzo za życzenia Oby się spełniły
My nadal w domku - jest lepiejpo inhalacjach , ale troszkę ytrzeba się jeszcze podkurować.
U nas dziś pochmurno i przepaduje deszczyk więc siedzimy w domku. A ja zgodnie z babciną prawdą że apetyt rośnie na słotę wcinam ciacho... chyba muszę przystopować bo wczasy się zbliżają a ja jakfoka wylegnę na plażę
Aschlee trzymam kciuki żeby wszystko się wyjaśniło &&&
Kasia ty spodziewasz się @ na dzisiaj - jest czy teścik?
Lisica za Ciebie też trzymam kciuki &&&
Dziękuję bardzo za życzenia Oby się spełniły
My nadal w domku - jest lepiejpo inhalacjach , ale troszkę ytrzeba się jeszcze podkurować.
U nas dziś pochmurno i przepaduje deszczyk więc siedzimy w domku. A ja zgodnie z babciną prawdą że apetyt rośnie na słotę wcinam ciacho... chyba muszę przystopować bo wczasy się zbliżają a ja jakfoka wylegnę na plażę
Aschlee trzymam kciuki żeby wszystko się wyjaśniło &&&
Kasia ty spodziewasz się @ na dzisiaj - jest czy teścik?
Lisica za Ciebie też trzymam kciuki &&&
Ostatnia edycja:
majdaczek14
KasiaJ odezwij się. Co u Ciebie? Testowałaś już? Trzymamy kciuki za dwie kreseczki!
Lisica.
Oj z tym spóźnianiem się @ to rozumiem nastroje. Tym bardziej jeśli się nie chce by przyszła, a ona i tak się pojawia :-/
Nie wiem dziewczyny czy dobrze robię ale liczę to plamienie jako @. Zobaczymy co wykaże usg w piątek, jeśli będą pęcherzyki to znaczy że była. Jeśli nie to czekam...
Nie wiem dziewczyny czy dobrze robię ale liczę to plamienie jako @. Zobaczymy co wykaże usg w piątek, jeśli będą pęcherzyki to znaczy że była. Jeśli nie to czekam...
reklama
Podziel się: