reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ada, super, że zapisałaś się na pedagogikę;) A co do moich objawów to nie sądzę żeby to była oznaka ciąży... co prawda testowałam w poprzednim cyklu i wyszła druga bardzo jasna kreska, ale na drugi dzień przyszła @... wydaje mi się, że była normalna, więc myślę, że to nie to... ale ból jest, raz łagodniejszy a innym razem to boli jak cholera;/ no i są takie napuchnięte...ehhh.. może to oznaka owu, ale czemu wcześniej takich objawów nie miałam? Zawsze boli mnie brzuch w czasie owulacji ale piersi nigdy...;/
Ja właśnie piję poranną kawkę:)))

reklama
Witam wszystkich :)
butterfly
wydaje mi się, że to wszystko co teraz dzieje się z naszymi organizmami, to wina tego, że bardziej niż zwykle je obserwujemy. Ja w tym cyklu miałam bardzo skąpą miesiączkę, a zawsze intensywnie lało się ze mnie przez co najmniej 3 dni. A spadek temperatury miałam dopiero kilka dni po @. Obecnie też strasznie bolą mnie piersi, strasznie wrażliwe są, a jajniki bolę mnie od wczoraj. Owulację mam mieć ok. 28 czerwca, nigdy tak wcześnie mnie jajniki nie bolały, ale Ja mam wytłumaczenie, bo zaczęłam stosować inofolic.
A może ten Twój ból piersi to naprawdę objaw ciąży? Zrób test.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :) I ja z kawką :-)
Butterfly
- no faktycznie jak masz wątpliwości, że to ciąża z poprzedniego cyklu rób test - jeśli tak to wyjdzie...
Ada - fajnie, że będziesz studiować. Ja mam w planie przekwalifikowanie się i robienie rachunkowości, ale sama nie wiem czy dam radę studiować i pracować...

Majdaczek, wątpię żeby była to ciąża... poczekam jeszcze ze 2 dni i jeśli nic się nie zmieni to kupię test...
Może masz rację, ze bardziej obserwuję swoje ciało... ale bólu piersi sobie nie przypominam... To może i u Ciebie coś jest na rzeczy...??? Ehhh zwariujemy niedługo przez te podejrzenia i rozczarowania...

jussastar, no to zdrówko:) images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    5,2 KB · Wyświetleń: 22
butterfly zgadzam się z Tobą. Można zwariować, więc najlepiej jest wyluzować. Ja powiem Ci szczerze, nie mogę powiedzieć, że w ogóle o tym nie myślę, bo by mnie tu nie było :) ale jakoś od tego cyklu podchodzę do tego z dystansem. Przede wszystkim nie nastawiam się, że to już, teraz będzie w tym akurat cyklu i dobrze mi z tym. Jakoś lepiej się z tym czuję.

butterfly rozumiem Cię doskonale. Będzie dobrze, musi być. Ja teraz skupiam się na urlopie i wyjeździe, co prawda to dopiero za 3,5 tygodnia, ale przynajmniej nie myślę tyle o dzidzi.
Aschlee gdzie się podziewasz? Co u Ciebie?

reklama
Do góry