reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ja po pracy kawkę piję :)
Jak samopoczucia popołuniowo?
Martha - ja też życzę zdrowia dla małej!
Asia - jak tam, odpoczywasz?
Ashlee - i co, zdecydowałaś coś?Mi ostatnio też okres się spóźnił 3 dni... tylko u mnie nic z tego nie było. Oby u Ciebie było inaczej...
Majdaczek - no u mnie też coś się poprzestawiało z inofolikiem.a co do objawów... wychodzi na to, że u mnie śluz płodny jest ok. tydzień przed owu...:szok: Bo miałam czwartek - piątek. No i teraz tak mam mieć owu gdzieś od środy będzie możliwa według monitoringu... Dziś robiłam test owulacyjny i jeszcze negatyw chociaż obie kreski już ciemne, ale jedna jest jaśniejsza odrobinę od drugiej.
Lisica - dlatego też polecam monitoring... można się czegoś przynajmniej dowiedzieć.

Ostatnia edycja:
reklama
Jussastar tylko niestety nie bardzo mam jak jeździć co drugi dzień do lekarza. Ale może coś wymyślimy.
Najbardziej mi póki co zależy na tym by cykle wróciły do normy.

Lisica ja nie chodzę co drugi dzień. Teraz byłam w poniedziałek i mam przyjść w sobotę. W cyklu gdzieś wyjdzie 4 razy. Czyli średnio raz na tydzień. To jeszcze nie tak źle... :-)

Hej dziewczyny, zaczęłam odpisywać juz wczoraj i mi sie wykasowali to co napisałam i juz teraz nie bede czytać od nowa:( a ze nie kojaze jeszcze was po nickach to jest mi ciezko z pamięci.
Widze ze zaczęliście pisać o urlopach ja urlop mam we wrześniu dopiero a czekam na niego ponad rok niestety, moze gdzies za granice pojedziemy sie okaże, za 3 tygodnie na 2 dni do Gdanska jedziemy na turniej (jestem z Łodzi wiec mam wszedzie w miarę blisko)
Ada ja tez byłam na pedagogice ale nie skończyłam, mysle czy by nie iść jeszcze raz ale nie mam kasy na prywatna szkole
Aschlee bedzie dobrze głowa do gory
Martaha 100 lat spełnienia tego marzenia;)

Annam03 ja będę płacić 305 zł miesięcznie. Trochę się boję.
Mam ochotę na soczystego kiszonego ogórka, mniam :-D

Martaha wszystkiego najlepszego :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry