reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Kasiu w tym roku nasz wybór padł na Chorwację.
Powiem wam tak - zwiedziłam kawał świata, ale nigdzie mnie tak nie ciągnie jak na Lazurowe...
Niestety coś kosztem czegoś - mało znam polskie zakątki.

A moim marzeniem jest Japonia :tak:

KasiaJ - dzięki, że pytasz. Sporo kilometrów zrobiliśmy. Pojechaliśmy na Malbork, później na Mierzeję Wiślaną - Krynica Morska, aż do Piask, czyli już dalej się nie dało, bo granica z Rosją.
Później Gdańsk, Sopot, i Koszalin :) Ale staraliśmy się spać w małycgh miejscowościach ze względu na kosmiczne ceny. Fajnie nad morzem, ja to w ogóle chciałabym tam zamieszkać. JEdyny minus, że tam często wieje...

To co to jakaś epidemia i choróbsko Wasze pociechy bierze?? Ehh..

To i ja wyślę fotkę, a co :) To zrobione w Mielenku wczoraj :)
100_2544.jpg

Załączniki

• 100_2544.jpg
    100_2544.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 32
Witam :-) dawno mnie tu nie było, tak jak pisałam, nie miałam czasu na odpisywanie. Szaleństwo.
Rozkręciłyście się z tym pisaniem :szok:
Asia jak samopoczucie?
Adelo jak z tymi tabletkami? będziesz wcześniej odstawiać?
Aschlee testowałaś już?
Butterfly hmmm... to są pierwsze oznaki ciąży:tak: niektóre kobiety mają okres w czasie ciąży. Testowałaś w poprzednim cyklu? chyba, że to zmęczenie to brak jakieś witaminy.

Ja dziś się zapisałam na studia na pedagogikę. Chcę studiować zaocznie i pracować.

Ada dziekuje, samopoczucie bywalo lepsze, ale marudzic nie bede.

Zazdroszcze ci tych studiow! Miom marzeniem jest psychologia, moze kiedys sie uda.

Dobranoc dziewczyny :-) chcialam napisac ze ja juz w lozku, ale przeciez od tygodnia w nim jestem eh...
Paaa

reklama
Asia wszystko przed Tobą! ja zawsze chciałam iść na pedagogikę. Dodatkowo zadeklarowałam specjalność pedagogika i psychologia człowieka. Nie będzie łatwo, wiadomo, ale trzeba to wszystko przejść. Teraz mam urlop. Spędzę go w tygodniu na remoncie u partnerki mojego Taty, a w weekend może nad wodę pojedziemy albo w góry ;-)

Do góry