reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Czesc dziewczyny a no ja zatestowalam i co????zaraz po zrobieniu byl cien ale na tyle widoczny ze moj tez go widzial...wrocilam do lozka spac i teraz chcialam zrobic foto patrze a tam nic...wiec dalej nie wiem co i jak...zostaje czekac na @ :wściekła/y:

reklama
Witajcie :)

Marta
skoro masz takie podejście to tylko się cieszyć, ze widok @ Cię nie dobił :tak: Będzie dobrze, już niedługo się przekonasz! A dolegliwości współczuję, wiem jak to jest.. na szczęście mam od tego jeszcze spokój.

Majdaczek Ty mi nie łap dołka, tylko uśmiechaj się szeroko ;) a dołka trzeba zakopać, jak mi to ostatnio ktoś powiedział. Z temperaturą bywa wkurzające mierzenie, ale jakby na to nie patrzeć, przynajmniej wiem czego się spodziewać i co może być nie tak.

Aschlee ja bym zatestowała jeszcze raz jutro rano skoro był cień. Po czasie mogło dojść do jakiejś reakcji chemicznej i po prostu znikło.
-----------------------------------------
Mnie dzisiaj gardło boli :( Jedziemy po popołudniu do siostry męża odpocząć;-)

Dziewczyny mam pytanie do Was, bo ja zaczęłam brać regularnie kwas f, od ok.19 Maja. Od początku roku to jednak było różnie, miałam inne problemy, i nie to chodziło mi wtedy po głowie, myślałam, że będę mogła zapomnieć o staraniach. W każdym bądź razie miesiąc, czy nawet 2 to chyba mało do starań? Ja chyba będę brać do końca sierpnia tabletki, nie będę wcześniej przerywać kuracji tym lekiem, jak tak mało brałam teraz kwasu, co myślicie?

Ostatnia edycja:
Adelo no myslalam zeby wstrzymac sie kilka dni i poworzyc...ale chwilowo jestem nastawiona ze nic z tego nie wyszlo...wole tak i pozytywnie sie rozczarowac niz potem plakac

Marta, to super, że @ Cię nie dobiła, w końcu własnie rozpoczął się kolejny cykl :)

Adelo, no co Ty, tak naprawdę kwas foliowy można spokojnie zacząć brać miesiąc przed staraniami albo nawet kilka dni :) Absolutnie to nie jest powód, żeby odkładać starania, no co Ty! ;)

Majdaczek, jeśli te temperatury Cę stresują to faktycznie to olej, a co do nastroju to u mnie tez stała huśtawka, wczoraj było super bo mąż był w domu, pojechaliśmy sobie nad jeziorko ze znajomymi i nie myślałam ani przez chwilę o dzieciorze, ale dzisiaj się nie wyspałam, mam kaca, śniły mi się straszliwe głupoty no i nastrój od razu gorszy.. Życie.

Aschlee, hmm no to zostaje tylko trzymać kciuki żeby @ nie nadeszła, a krecha się pojawiła i została ;)

A i mój mąż nie bierze żadnych witamin, po prostu zdrowo jemy i to zdecydowanie wystarczy ;)

Ashlee, test jest wiarygodny przez określony czas, kktóry jest podany na ulotce, tj pisała któraś z dziewczyn po pewnym czasie zachodzą pewne reakcje chemiczne i test jest nie miarodajne. Jaka to była czułość testu? Spróbuj jutro, myślę że ktoś powoli wprowadza się do "brzusia";). Dzięki dziewczyny:) U nas leje deszcz:/

reklama
Ja miałam jechać do pracy ale córa tak prosiła i zostałam w domu i mamy długi weekend:-)

Widzę, że testowanka się szykują, na któraś na pewno II kreseczki zobaczy:tak::tak:

Aschlee może za wcześnie jeszcze.. trzymam kciuki!!

Jeśli chodzi o witaminki to ja biorę magnez z wit. b6 ale ja muszę, mam wskazanie od kardiologa, pozostałych leków nie można brać podczas starań i w ciąży. Dam radę! a co do męża, to kupiłam mu teraz men mag - magnez dla mężczyzn, mój stwierdził, ze dobrze się po tym czuje:-D;-) niekiedy wezmę kwas foliowy, ale ja mam na niego uczulenie także rzadko biorę..

Do góry