reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ashlee, spróbuj w niedziele, ale bez zaglądania do testu, po upływie czasu podanego na ulotce.Najlepiej byłoby zrobić betę, jeśli oczywiście masz mozliwosc:) Będzie dobrze!;)

reklama
Kolejna znajoma w ciąży -_-
Czemu akurat jak się staram i się nie udaje to wszyscy zachodzą/wpadają a jeszcze pół roku temu nikt? Złośliwość losu to głupia pinda :p

Dobrze, że od niedzieli dni płodne to będę robić świecę i będę mieć chociaż wrażenie, ze do dziecia coraz bliżej :p Chociaż i tak na pewno się nie uda :p

No niestety grubson tak to jest. Człowiek się stara a koleżanki "wpadają"...moja kumpela z 3 dzieckiem...a 2 już odchowane, do gimnazjum idą.. ehhh

Grubson uda się uda!! uwierz w to !!!!:-):-)

Powiem Wam, że ja codziennie widzę 2-3 ciężarne, może dlatego ze zaczęliśmy się starać o rodzeństwo dla synka i jest mi to bardzo bliskie teraz.Bedac z synkiem w ciąży tez mijalam "brzuchatki", może to jakiś znak:p hehe:D

Od 3 dni "ćmi" mnie jajniki, kuje i pobolewa, a dziś co jakiś czas kuja mnie dwa na raz :| ovu na bank miałam16 czerwca, ggdyż było duuzo plodnego, lepkiego sluzu i jajniki mi "dokuczal", teraz (tzn dzis) mam uczucie na zmiane raz sucho- mokro, miała może któraś z Was coś takiego? Moze wczoraj niepotrzebnie zrobiliśmy sobie jednodniowa przerwę od przytulania juz sama nie wiem...:p ale dzisiaj już tak na luuuzie co ma być to będzie:p

Cześć dziewczyny!
Aschlee powtórz test, trzymam kciuki.

U mnie dalej niejasna sytuacja. Ni to plamienie, ni to krwawienie. Już sama nie wiem co o tym sądzić.

Hejjj :-)

Dominika w 22dc juz mi wyszedl bladzioch :-D

Aschlee tez mialam bladziocha a po jakims czasie nic nie widac. Teraz nawet trzeba pod swiatlo go ogladac wiec trzymam kciuki ;-)

Asia, przy jakiej długości cyklu? U mnie średnia to 30, a zdarzało się nawet 33dni choć bardzo rzadko może ze 2x, raz 35.. Jak nie wytrzymam to zrobię za tydzien w sobotę rano, normalnie powinnam we wtorek 1.07, ale pocieszam się ze w ciąży z Olusiem, tez bardzo wcześnie się dowiedziałam, chociaż każda ciąża jest inna:) Asiu, dajesz mi nadzieje;) w ogóle co tam u Ciebie,jak się czujesz, który to tydzień?
Miała któraś z Was "takie akcje" z jajnika mi?

reklama
Dominika zawsze mialam cykle 29 dniowe. Od stycznia cos sie popieprzylo i czasem sie wydluzaly do 31-32 dni. Ale zawsze ovu mialam 12-13 dc. Pod koniec cyklu zawsze plamilam. Wiec no nie wiem o co chodzi ale udalo sie. Moze ten luz i to czekanie na hsg, moze urlop. Nie wiem. Dzis jestem 34dc :-) hehe czhje sie lepiej ale nadal mam plamienia i leze.

Do góry