reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
jutro na pewno nie zdaze bo ja po test musze do kauflanda jechac bo w aptece to zdzierstwo po przeliczeniu na PL za test apteczny zaplacilabym 33 zl :-)

Lisica, ja tak miałam w ciąży, która się zakończyła poronieniem także jak słyszę o takim czymś to aż mi słabo.. I to zaczęło mi się dokładnie w 25 dc. Ale to u MNIE.. To może być wszystko tak szczerze mówiąc.. A testu tak na wszelki wypadek nie robiłaś?

Aschlee, rób, rób, trzymam kciuki z całych sił!!

To chyba ja tylko to tak podswiadomnie odwlekam ze strachu Wy mnie namawiacie na test,Maz to samo Corka caly czas za mna lazi i jak cos sie wkurzam to sie na mnie drze nie denerwuj sie bo moze tam juz jest moj braciszek:-D no to moze jutro pojade do tego kauflanda po ten test;-)

Grubson Kochana ale u mnie to raczej nie ciąża. Stawiam albo na owulację (może wreszcie?) albo na wcześniejszą @. Kilka miesięcy temu dostałam @ po 24 dniach, chyba sobie przyspieszylam stresem.

Aschlee zatestuj :)

Widzisz Aschlee nawet córeczka nalega na test :)
My na razie dzieciakom nie wspominamy, dopiero jak się uda, jeżeli w ogóle się uda :(

Lisica, nawet jeśli, to przynajmniej zakończy się ten dziwaczny cykl i kolejny będzie już normalny ;)

Ja mam teraz nowy cel - zrzucić 4 kg i jak na razie całkiem nieźle mi idzie, ruszam się i jem baardzo zdrowo :p Mam nadzieję, że do września będę mieć piękny brzuch!

Albo płaski i wyćwiczony, jeśli nam się nie będzie udawać, albo ciążowy :D:D

I miałam coś takiego, że po owulacji bardziej na siebie uważałam, ale w nosie to mam! Będę żyć normalnie, bo i tak będzie co ma być! Własnie będę nadal ćwiczyć, bo to hormony utrzymują ciążę, a nie brak ruchu...
Także takie mam przemyślenia, idę robić sałatę na kolację :D

Hej

Jak Wam mija dzien?
Ja wlasnie siedze sama w domu i lody wcinam.Wszystkie zezre i Moj nie bedzie mial ani jednego.No moze,cos tam wynajdzie ,bo chyba jeszcze jakies owocowe sie walaja po zamrazrce.Moj znowu ma egzaminy,tym razem w swojej szkole,oszalec idzie.

Ale nic to ,jutro sobie robie wlosy henna bo zauwazylam,ze blask stracily.

Widzialam co pisalyscie o Inofolicu i napisze to co mi mowila moja ginka-to nie jest na owulacje,tylko na jakosc owu.Mozna miec owu ale jajeczka sa marnej jakosci i nie wychodzi jak trzeba.Przynajmniej ja na to go biore ale ja to juz dinozaur w porownaniu z Wami.

reklama
Hej!!

ja się urlopuje z mężem także, szybciej mi zleci czas do wizyty u gina. Planuje iść 3 lipca.

Anna witaj :)
Dominika wszystko możliwe z tą owulką. A nad morzem na pewno sobie wypoczniecie i będą tego owoce ;)
Majdaczek brawo za humor :-) i Ty za niedługo będziesz na etapie owulki ;)
Jussastar super, że będzie "jak i gdzie" ;)
Butterfly też tak myślę o Infolicu :tak:
Apatka zdrowiej!! i nie zamartwiaj się na zapas :)
Grubson gratuluję samozaparcia w ćwiczeniach:tak:teoretycznie końcem sierpnia miałabym skończyć mam jeszcze 2 opakowania, ale idę za ponad tydzień do gina, to się dowiem, może jak będzie ok, to pozwoli już na odłożenie :-) ale z drugiej strony, czy ponad miesiąc mi jeszcze zrobi różnicę..
Aschlee super masz lekarza :tak:ja bym może zatestowała ;-)
Fuma a ja mus truskawkowy wsuwam :-D
Lisica będzie dobrze, bardzo kibicuje :*

Do góry