reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Witam wieczornie jakos dzisiaj caly dzien przebylam w lozeczku z malymi przerwami.
Cztam bardzo fajna ksiazke a w zasadzie juz koncze ale planuje sie wziac za kolejna tego autora bo bardzo wciagajace:tak:

Milego wieczorku

reklama
Dziewczyny, ja się muszę z Wami na jakiś czas pożegnać.. Jesteście cudowne, naprawdę, ale wchodzenie na forum coraz bardziej mnie dobija, sprawia, że ciągle myślę o dziecku, staraniach, a ja tak nie chcę.. To DOPIERO 3 podejście, a ja się zaczynam zachowywać jakby nam się nie udawało 3 lata, totalna histeria...
Mam jeszcze jeden egzamin a kompletnie się nie uczę, tylko rozkminiam, czytam... :/ Beznadzieja. Jak tak dalej pójdzie to wpadnę w depresję, codziennie wstaję i od rana płaczę także naprawdę muszę się ogarnąć i zrobić wszystko żeby o tym nie myśleć.

Także spadam, przynajmniej do egzaminu, który mam 30.
Trzymajcie kciuki, a ja trzymam za Was i mam nadzieję, że wszystkie, które będą w międzyczasie testować zobaczą 2 grube krechy :):)

Grubsonku jezeli taka decyzja jest dla Ciebie najlepsza....My bedziemy czekac na wiadomosci od Ciebie o dwoch kreseczkach :tak: Trzymam kciuki za egzamin i za szybka wiadomosc ze sie udalo:tak:I glowa do gory...bez smutania sie bo na pewno kazdej z nas w koncu sie uda :tak:

Ostatnia edycja:
Grubson i ja trzymam kciuki za egzamin! Głowa do góry, wracaj szybko do nas :tak::tak:

Asiu jak dzisiaj samopoczucie?

Aschlee i co powtarzałaś test?

My też cały weekend domu, miały być góry ale niestety mała znowu przeziębiona..
Teraz czekamy na urlop:-)został niecały miesiąc;-)

Dziewczyny ja rano bylam w szpitalu bo niestety mialam duze krwawienie. Na szczescie jest wszystko dobrze moj maly pecherzyk dropsik ma juz 8.5 mm i ma sie dobrze. Gorzej z moja glowa. Leze i czytam aby nie myslec za duzo.

Kasia nie...testu nie robilam bo zakupilam tylko jeden kolejny test planuje zrobic jak @ sie nie pojawi 25 ;)

Asia, mam nadzieje ze wszystko w porządkui ze juz więcej krwawienie/ plamienie nie pojawi się.
Ashlee, ja chyba nie dałabym rady testowac parę dni po @, pewnie za testuje w sobotę albo w niedziele.Moze w sobotę na betę pójdę.Momentami myślę sobie ze wytrzymam do wtorku a w oostateczności do poniedziałkup ale są chwile kiedy przez głowę przechodzi mi myśl, że po co czekać? W pierwszej ciąży wiedziałam ssporo wczesniej:) poza tym wielu kobietom wychodzą II miarodajne kreseczki kilka dni przed spodziewana @ a Asia jest tego potwierdzeniem, w dodatku bhcg wykryje wczesna ciaze;) Mam nadzieje, ze się uda! Ashlee 3 mam za nas kciuki;) a masz możliwość pójścia na test z krwi??

reklama
Dominika...jasne ze mam mozliwosc nawet mam juz wypisane skierowanie ale do labo mam dosc kawalek a 27 bede na wizycie to wtedy robie na miejscu u ginki:tak: kochana trzymam za Ciebie kciuki:tak:

Do góry