reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

butterfly Ja też tak do końca w to nie wierzę, ale jakbym miała sobie robić później wyrzuty, że nie spróbowałam... Na razie biorę, ale później zobaczę.

jussastar cieszę się, że z wyjazdem wszystko się układa. Zobaczysz pamiątka będzie jak nic :tak:

reklama
Witaj Annam :) Powodzenia

A ja wróciłam z wyjazdu z kaszlem :(
Żadnych leków nie powinnam brać, często nawet syropy są szkodliwe. Ratuję się syropem z cebuli, naparem z imbiru, cytryny i cynamonu i grzeję się w łóżeczku.
Nie mam temperatury, tylko ten cholerny kaszel i boję się, że zaszkodzi :(

Adelo, no dobra, masz gorzej :p Ale nie pociesza mnie to :p I jak, kończysz wcześniej branie tego leku?

Annam, cześć :)

Lisica, a może była owulacja? A jeśli nie, to trzymam kciuki żeby wszystko wróciło do normy.

Dominika, no i fajnie, że jesteś zajęta wyjazdem i aż tak nie rozmyślasz ;) Hmm no jak miałaś taki typowy rozciągliwy śluz to pewnie owu już była.

Majdaczek, a które to podejście?

butterfly, nie wiem czy widziałaś, że razem czekamy na @ :D:D

Jussastar, o widzisz, jak nic będzie pamiątka z wakacji :D

Ja też na razie infolic sobie daruję bo przecież ewidentnie miałam ostatnio owulację, inaczej bym nie zaszła :D Za to zbadam progesteron w 21 dc bo sporo rzeczy wskazuje na to, że mogę mieć z tym problem.

apatka współczuję Ci, wiem o czym piszesz, ostatnio to przerabiałam. Mnie męczyły zatoki, gardło, masakra. Na szczęście dzisiaj jest już dużo lepiej i powoli wracam do pełni sił. Tak szczerze mówiąc, to jak to wszystko sobie przemyślałam, to później cieszyłam się, że nie zaszłam w ciążę w poprzednim cyklu, bo nie wiem co by z tego wyszło przy takim stanie mojego zdrowia. Kuruj się.

grubson dopiero 3, a dla mnie, aż 3 :(

Ostatnia edycja:
Apatka a jak ciążowe samopoczucie? :)

Grubson no nie wiem, może i była owu, ale wątpię, raczej nic z tego nie będzie.

Apatka wracaj szybko do zdrowia!!!!
Grubson to i owu będziemy mieć pewnie w zbliżonym terminie:p jak by się udało to wyladujemy w podobnym czasie na porodowce:p
Lisica, nie trac nadzieji:)))

Ciążowe samopoczucie jakieś nijakie :/ Cały czas czuję się jakby na @. Czuję cały czas podbrzusze, czasem coś tam ukłuje.
powiedziałam swojemu, że są 2 kreski, ale on jakoś to nijak przyjął.
Przeprosił, że jeszcze się źle czuje po chorobie. Ale za to dziś od rana pojechał w końcu pozałatwiać formalności związane z domem - do tej pory musiałam zawsze naciskac i planować, że dziś mamy pojechać, a dziś sam z własnej woli pojechał :D

Najchętniej to bym już wszystkim wokół powiedziała, ale czekam z potwierdzeniem, że jest ok, i może nawet do końca I trymestru zaczekam. Tyle się naczytałam, że lepiej poczekać.

Dobrze, że Wy jesteście, to chociaż mogę o tym popisać :)

reklama
Apatka kochana uszy do gory...jeszcze chwila i bedziemy ogladac piekne zdjecia z USG Twojego Maluszka :tak: i bedziesz zastanawiala sie jak powiedziec rodzinie zeby zrobic im niespodzianke;-)

Do góry