reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

apatka będzie dobrze. I tak jesteś w super sytuacji, bo masz już swoją fasolkę :tak: a my niestety jeszcze na nią czekamy i się doczekać nie możemy :-) Czas szybko przeleci i potem pozostanie Wam cieszyć się swoim szczęściem.

reklama
Majdaczek, znam ten ból, u mnie 3 cykl i wariuję. Co będzie jak się jeszcze przez kilka nie uda?

Buttefly
, hehe no oby tak było.. :)

Apatka, nie stresuj się, tak jak mówią dziewczyny - zobaczysz na usg serduszko i powoli będziesz się chwalić ;)

Spokojnie Kobietki kazdej z nas sie w koncu uda :tak:

Jestesmy zdrowe wiec to tylko kwestia czasu...niestety nic na to nie zrobimy ze te nasze male uparciuchy kaza nam tyle na siebie czekac;-)

Apatka tez wierze ze wszystko będzie dobrze :)

Ja czekam na ovu, ma być 19 w Boże Ciało, także może jakaś dodatkowa siła z góry zadziała :) A jak na razie czekam... I znowu robię się nerwowa, odliczam te dni niecierpliwie a wszystko się dłuży i wlecze...
Chyba polecę na jakieś zakupy ciuchowe żeby zająć się czymś innym.

Enidka zadziała, zadziała, zobaczysz :tak: Ja zaczęłam odmawiać nowennę do Św. Judy Tadeusza, tego od spraw beznadziejnych, może moja sytuacja nie wygląda beznadziejnie, ale pomodlić się nie zaszkodzi :) Bleee, dopiero po 12...

Dzwonila do mnie przed chwila moja gin...zlota babka...nie wierzylam ze lekarz tak moze przejmowac sie pacjentem...Pytala czy bylam na becie i czy robilam test :-D bo niby wg niej @ miala byc 18 powiedzialam ze zrobie dopiero 23 to powiedziala zebym sobie brala na wszelki wypadek moj odpowiednik duphastonu bo tu nie wiedza co to duphaston

Trzymajcie mnie...
Plamienie ze śluzem. Dwa dni temu też miałam delikatne ale to chyba po przytulankach. Owulacja? Początek @? Wszystko jest możliwe w mojej sytuacji :-/

Aschlee to faktycznieci sie cudowna gin trafiła. Pozazdrościć.
A moze skusisz sie na test jednak wcześniej? Z mężem zatestujesz w pon a z nami w np sobote ;-)

reklama
Gabis zobacze o ile wredna @ nie przylezie to moze sie skusze w sobote...jakos tak chyba sama sie boje rozczarowania i tak to odwlekam:-D

Do góry