reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Grubsonku :-* wiedzialam ze wszystko bedzie z Twoja Dzidziunia dobrze i gratuluje z calego serca malej Ksiezniczki :-D . Co do mojego zaskoczenia to normalnie wczoraj bylam w takim szoku ze hoho, normalnie jak ja to mowie "strzelilismy gola przed meczem" hihi i oby byl to w koncu zloty strzal :-) . Nie ukrywam ciagle mi w glowie siedzi czy moje dziecie zechce w koncu zamieszkac z nami tu na ziemi, ehhh ...

Schawty wiem ze nie wazne czy bedzie chlopczyk, czy dziewczynka to zakochasz sie w tym Malenstwie bez pamieci :-)

Domi hop, hop gdzie fotki !!! , wiem ze wizyta ok i Skarbunki sa zdrowe i silne (podczytuje Was na watku ciazowym ;-) ) bardzo sie ciesze kochana :-D

reklama
Monia, to w takim razie czekamy na efekty! :)

Beata, dziękuję :) No na pewno takie mysli są, jak raz się straci maluszka to już zawsze zostaje jakis niepokój, ale staraj się myslec jak najbardziej pozytywnie, usmiechać, cieszyć tym co jest teraz bo i tak będzie co ma być, a ja wierzę bardzo mocno w to, że będzie dobrze ;*

Shawty, Ty przynajmniej masz sprecyzowane oczekiwania :p

Mi nikt nie chciał wierzyć jak mówiłam, ze jest mi to w 100\% obojętne :p Ale z ręką na sercu - tak było! Gdybysmy mieli na to wpływ to zrobilibysmy losowanie :p
Tak samo szalałabym z radosci gdyby to był chłopiec - synek mamusi, syn pierworodny itd ;) A tak, mamy małą księżniczkę :)
I zaczynam czuć jak się rusza <3

Beata, no wiem, dlatego pytałam lekarza na wizycie czy to możliwe, bo nie byłam pewna co czuję, ale powiedziała, że ze względu na to, ze jestem szczupła a mała ruchliwa, mogę już czuć no i dzisiaj nie mam już wątpliwosci ;) Ale wiadomo, ze to na razie takie muskanie, smyranie, jakby leciuteńkie puknięcia ;)

BEATA-gratuluje,trzymam kciuki za spokojna ciaze.

MONIUSIA-jeszcze poki @ nie ma to jeszcze jest nadzieja.

GRUBSON-mam pytanie do Ciebie-Czy Twoim zdaniem moge brac acard jak mam anemie?

grubsonku, super, cały czas myślę jak to jest jak tak smyra hehe :-)
Beatko, teraz będzie dobrze! :*

Zrobiłam wczoraj popołudniu ten test, ale znów to samo, dzisiaj powinna przyjść @ (na wesele- jak zwykle ;p) ajjj, nic to zapiszę się do lekarza, popatrzy, może w następnym m-cu, za 7 razem..

Beatka to świetnie, że już czujesz ruchy :)

Moniusia 7 to szczęśliwa liczba więc powinno się udać.

Ja to nie liczę, który to cykle z kolei nie chcę się dołować, na szczęście czuję drobne postępy, cykle są regularne po ziołach z baby mama med, tak bym chciała dwie kreseczki zobaczyć, tak w prezencie świątecznym :)

Agniesiu chyba mialas na mysli Grubsonka ;-) , ale biore to za dobra wrozbe i byc moze tym razem bede czula swoje malenstwo ;-)
Pozdrowionka babeczki :-*

reklama
Witajcie dziewczyny:-)
Nie było mnie trochę a tu takie super wieści :tak:
Beatko gratuluję :-)
Grubson gratuluję córeczki:tak:

Ehh mi do testowania zostało 8 dni no ale sie nie nastawiam bo jestem bardzo przeziębiona i co za tym idzie osłabiona więc będzie co będzie.
Dużo zdróweczka dla wszystkich ciężarówek;-)

Do góry