reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Hej dziewczynki :-)

Domi :-*** , kciukam bardzo za Was no niecierpliwie czekam na fotki Twoich malenst !! :-) , widze ze trodzke sie u Ciebie dzieje ;-) , ale to dobrze bo jak glowa zajeta to czas szybciej leci ;-) , sciskam mocno :-*** . U mnie , hmmm sama nie wiem bo troszku swiruje przez moja temp, dzis 16dpo a tem poleciala do gory zamiast spadac przed @ :szok: no ale zobaczymy jak to bedzie, jesli do srody nic sie nie zmieni to zatestuje, gdyz mam wizyte kontrolna u gina i jesli jakims cudem zaszlam w ciaze jeszcze przed starankami to musze wyprosic jakies leki zeby troszke sie uspokoic ;-)

Grubsonku Ty chyba tez wizytujesz w srode ? no to towniez za Was zaciskam &&&&& , bedzie dobrze kochana !!!!

Happy, Justyna jak tam u Was ??

Moniusia moze to implantacja ;-) &&&&&

Pozdrowienia i usciski dla naszych przyszlych mamus i kilku staraczek ktore jeszcze walcza :-)

reklama
W sumie to czwartek - piątek, ale na bank się nie udało, czuję @ wielkimi krokami idzie.. nie chcę mi się z domu wyłazić już w ogóle, najchętniej to bym wyjechała na bezludną wyspę

Nie wierzęęę ;-) choć na tym teście jest napisane, że tylko w dzień @ - nie wcześniej, bo jakis kupilam tani dosyć z allegro, ale dobrej firmy znanej, o czulosci takiej jak inne, więc chyba moglam zrobic wczesniej ;-p

Postanowiłam, że jak przyjdzie @ umawiam się prywatnie do lekarza, znalazłam chyba odpowiedniego przez internet, mnóstwo pozytywnych opinii i przypadków wykrytych. Nie zaszkodzi się dowiedzieć czy wszystko okej..

Ostatnia edycja:
Zawsze mnie przywracacie do żywych hehe :p thx za kciuki :** Eh no i na tym teście nie było informacji, że można kika dni przed, a za to kilka razy, że tylko w dniu @ ;p ajjj mogłam zrobić testy te co dotąd, myślałam, że on jak inne, że można zrobić wcześniej.. (ten test to Quixx test) aaaaa @ piątek-sobota pomyliło mi się wcześniej.. zrobię w niedzielę jeśli nie przylezie..

Temperatura 37,3 ;/ a zero objawów przeziębienia.. chyba to mnie najbardziej trzyma przy nadziei, chociaż nie wierzę w takie objawy no, ale nigdy w życiu nie miałam tak

Ostatnia edycja:
reklama
Moniu tempka piekna i juz niech taka zostanie :-) , a Ty zajmij glowe jakimis innymi rzeczami i nawet sie nie obejrzysz jak bedzie po terminie @ i ujrzysz dwie tluste kreseczki :-) i tego bardzo Ci zycze :-)

Domi, Grubson kciuki za wizyty i dajcie znac jak tam Wasze malenstwa i zapodajcie tu jakies fotki zeby oczy nacieszyc :-)

Do góry