reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ja bardzo mocno trzymam kciuki za wszystkie z Was ;)

Tuska, co za głupoty, z jakiej paki po RTG nie można się starać?! Uwielbiam takie pseudo-medyczno-internetowe 'mądrosci'.. Eh, nie słuchaj koleżanki, g**** prawda :D

reklama
Barbarka, głowa do góry! Grunt to pozytywne myślenie! ;)

Mnie się udało w okresie nie starankowym, po prostu mieliśmy chęć na przytulanko i wyszło ;) Może po prostu pomoże przerwa;)

Happy, jak przygotowania do Halloween?

Shawty, co u Ciebie? Odzywaj się czesciej! ;)

Dopiero doczytalam o Waszej prosbie ze zdjeciem,siade pozniej do kompa to wstawie,dziewczyny dzis poinstruowaly mnie jak sie wstawia obrazki,wiec to kwestia czasu:)

Happy,a jaki stroj?

Beti,przeprowadzka w listopadzie?

Hejoo, u mnie początki budowy domku - ściślej sprawy papierkowe tyle tego, że hej.. na wiosnę ruszamy.. :-)

Mnie się udało w okresie nie starankowym, po prostu mieliśmy chęć na przytulanko i wyszło ;) Może po prostu pomoże przerwa;)

No to ja w tym m-cu tak działałam, w sumie dwa razy była chęć i juz :-) może i mi się poszczęści.. :-) cały czas jestem spokojna i taka pewna siebie, jakbym już widziała te dwie kreski :/ a przypomnij mi w którym cyklu się udało, bo nie pamiętam już?

No to czekamy na zdjęcia :-)

Ostatnia edycja:
Dominika, nie moge doczekac sie Twoich zdjec :-)
U mnie wszystko dobrze, niby mdlosci odeszly, ale dzisiaj nei zdazylam dojesc sniadania a juz go zwracalam :-/po prostu cos mi nie podeszlo. W poniedzialek po Wszystkich Swietych idziemy na wizyte, takze w sumie juz sie doczekac nie moge :-D
Nieodzywam sie, bo nie chce starajacym sie psuc watku :-)

reklama
Ja bardzo mocno trzymam kciuki za wszystkie z Was ;)

Tuska, co za głupoty, z jakiej paki po RTG nie można się starać?! Uwielbiam takie pseudo-medyczno-internetowe 'mądrosci'.. Eh, nie słuchaj koleżanki, g**** prawda :D

Grubson - a czemu po HSG nie mozna sie starac przy uzyciu rentgenu? Mi lekarz powiedzial ze promieniowanie ma wplyw na jajeczko - z ktorego potencjalnie moze powstac zarodek... No chyba ze dotyczy to tylko jajowodow, a reszty ciala juz nie... tego to ja juz nie wiem...

Tuska najlepiej powiedza Ci tam gdzie badanie masz robic, skoro nie zalecaja nie ryzykuj, wg mnie...

Ostatnia edycja:
Do góry