reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Coś tu taka cisza ostatnio, że hej :-)
Pozaciążały prawie wszystkie i cisza coraz większa, hehe :-)

Jeny ja mam tak wielką nadzieję w tym m-cu, aż za bardzo.. moja pewność mnie przeraża, boję się rozczarować... no ale nic to :-)

reklama
Moniusia - trzymam kciuki
Shawty - jak sie czujesz?
Beata-kiedy dzialacie?
Halo dziewczyny gdzie was wywialo?...
Ja znów problem..jestem dwa dni po skończeniu @ szyjka mieka, ,nisko i otwarya na maxa. Bardzo dużo biało bezowego gęstego śluzu. Bez zapachu. Nie piecze i nie swedzi. Za to boli mnie w krzyzu okropnie i co jakiś czas mam skurcze podbrzusza... co to moze byc? Infekcja?

Hej dziewczyny:-) wracam po przerwie. Oczywiście 2 przyszła i od dziś zaczynamy nowe starania. Byłam dziś na RTG zatoki i płuc i przyjaciółka mi mówiła że słyszała że nie powinno się starać o dziecko po tym badaniu tylko poczekać. Nigdy czegoś takiego nie słyszałam a Wy?
Happy nie pomogę bo takich objawów nigdy nie miałam nawet przy infekcji.
Dominika gratuluję , bliźniaki super sprawa:tak:

Happy ja niestety czegos takiego nigdy nie mialam :-\ , ale jakby to byla infekcja to by Cie swedzialo lub szczypalo, wiec moze to jakas dziwna koncowka @ :-\ . A u mnie to do konca tyg powinna zawitac @ (mysle ze w kole piatku) no i potem juz do boju :-D , jeszcze w nast tyg mam wizyte u polskiego gina i oby tylko nie zakazal staran, a jesli nawet to i tak bedziemy dzialac, bo beda dwie @ za mna, czuje si super i czuje ze to juz czas :-)

Tuska no to mocno kciukam za dwie tluste krechy :-) , co do RTG to nie wolno w ciazy, ale ze przed staraniami nie wolno to pierwsze slysze :-\

Beata - nie wiem ale tego śluzu jest tyle ze sie czuje jakbym okres miała no i ta szyjka otwartai mega nisko? ? Po @ zawsze miałam zamknięta:/ chyba czeka mnie kolejna wizyta u lekarza:/:/:/ wiecznego cos:/
Beata-trzymam kciuki z całych sił!

Happy ja rowniez kciukam bardzo mocno za Ciebie zeby Twoj organizm funkcjonowal juz bez zadnych komplikacji i zebys ujrzala w koncu te dwie magiczne kreseczki :***
Kciukam rowniez za wszystkie pozostale babeczki, ktorych juz niewiele pozostalo z tego watku, bo przeciez w koncu wszystkim nam sie uda :-)

Happy, u nas wszystko dovrze. Odpukac, mdlosci odpuscily, zaczely sie male zachcianki..dzis szal na owoce cytrusowe i tym sposobem zakupy zakonczyly sie kupnem mandarynek, pomaranczy, pomelo i grejpfrutow zielonych :-D banany mi sie juz troche przejadly :-( zreszta, kocham owoce :-D
co do Twoich przypadlosci happy to mie mam bladego pojecia co to moze byc, koniecznie wybierz sie do ginekologa bo to faktycznie dziwna sprawa :-/

reklama
Do góry