reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

jussastar, oj wierzę, że luz pomógł, bo ja właśnie jestem mega zestresowana i apropo alkoholu to też m-c temu wypiłam już pewnie jakoś po owulacji (jeśli ona w ogole u mnie wystepuje), bo też chciałam się odstresować i żyć normalnie.. obyś miała rację i właśnie - chwal się brzuszkiem :-) !!!

JustynaJD, hahaha mój mąż tak samo mi zabrania, nawet łyka, drze się na mnie haha :-) mówi, ejj bo nie wiadomo :p Jest warka 0% :p

A ja dziś się dowiedzialam, że będę chrzestną :-) moja pierwsza chrześnica :-))) cieszę się, bo to nie z męża rodziny :p tylko z mojej :p i właśnie dzisiaj idę pierwszy raz ją zobaczyć, bo tydzień temu się urodziła, może się na mnie zapatrzy.. ;-)

reklama
Hej dziewczyny
Powracam tu,juz tu kiedys bylam ale chcialam miec troche przerwy by dojsc do siebie.
Przerwa dobrze mi zrobila i wracam do gry.

A gdzie LISICA ,nasza matka-zalozycielka?

Gratuluje wszystkim,ktorym udalo sie zajsc w ciaze a za staraczki trzymam kciuki.

To mój mąż odwrotnie - właśnie mówił, żebym się wyluzowała i że piwo mi nie zaszkodzi. To ja z nas dwojga jestem większa panikara zdecydowanie.

Wieczorem zatrudnię męża, żeby mi zdjęcie zrobił, ja widzę różnicę bo nigdy nie miałam brzucha - a teraz wystaje :)

Fuma Foch - witaj po przerwie i powodzenia!:-)

Domi super ze u Was wszystko gra syniu zdrowy, kciukam za kolejne spokojne miesiace :-** Tak jest jeszcze miesiac i fo boju ;-) , ide pod koniec pazdz do nowego gina, ale jak ten ksrze mi czekac jeszcze jedna @ to go nie poslucham, czuje sie bardzo dobrze podst wyniki badan mam ok, nawet tsh 1,04 takze nic tylko praciwac nad dzidziolkiem ;-)

Schawty dobrze ze dzidzia rosnie jak na drozdzach ;-)

Motylku pierwsze ruchy juz :-O ale fajowo, poglaskaj od nas brzunio, jej jak te suwczki Wam mkna dziewczynki, tak pozytywnie zazdroszcze ;-**

Moniusia glowa do gory , czas szybko zleci ;-) &&&&&&&&&&

Justyna kciukam za staranka, ja zawsze mowie ze biore antybiotyki :p

Happy kciuki za testa :-) i moze szyjka juz zamknieta bedzie przez nast 8 mcy ;-)

Juss super ze zdrowo rosniecie :-D pomiziaj brzunio od "bb ciotek" ;-)

Fuma kciuki za staranka :-)

Dziewczynki pochwalic sie brzuszkami :-)

Lisico hop, hop , jak tam przyrost bety ?? Odezwij sie , jak sie czujesz ??

Dziewczyny znowu jest cos nir tak bo teraz mam biały lekko tozciagliwy śluz:/ chyba mam coś nie tak z hormonami:/
I z tego cylku mam pytanie. ..ile kosztują takie badania hormonalne prywatnie i na czym one dokładnie polegają

Lisico bardzo sie ciesze :-D rosnijcie zdrowo !!! &&&&&

Happy z badaniami nie pomoge, bo nie wiem jedyne co wirm to badanie progesteronu w Pl kosztuje 26 zl, reszty nie wiem :-\ A jak masz jakis inny sluz niz zwykle to moze cos jest na rzeczy ;-) , kciukam !!!

Beata-Dziękuję za kciuki:) jak do poniedziałku @ nie przyjdzie to zrobię test bo wcześniej nie ma co. Myślę że po oststnich zawirowaniach może się spoznic:) jeśli będą 2 kreski to mojemy S. Powiem dopiero 17.10 w naszą rocznicę

reklama
Do góry