reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

agnieszka.m o no to widzisz, to mi bardziej - od 25 do 34 nawet..i mam nadzieję, że tylko dlatego tak ciężko mi trafić, a nie, że to coś poważnego :-)

JustynaJD, oj przykro mi, ja to już bym w ogóle się frustrowałą w takiej sytuacji.. najbardziej to mnie wkurza jak wokół zachodzą dziewczyny, które nie nadają się na matki w tej chwili, choć tłumaczę to sobie tak, że może tak musi być, żeby się czegoś nauczyły czy coś.. albo takie też co wpadną i marudzą, jak one mają cięęężko, bo mają dziecko (moja szanowna szwagierka ;p) nie no wszystko rozumiem, tylko ta niesprawiedliwość :(

happymum20, przecież masz swojego urwiska :-) ! Oby @ nie przyszła!

reklama
Moniusia, nie krzyczę, tylko.. Cię opierdzielam :D Uda się, na pewno Ci się uda. A cierpliwosci warto się nauczyć, mając dziecko to dosc przydatna cecha ;)

Majdaczku
, no u mnie dobrze, nawet bardzo, dzisiaj byłam na usg genetycznym, maluch zdrowy, rosnie niesamowicie szybko bo w 6 dni przybyło 2 cm i wyprzedza termin z om o 6 dni także naprawdę się uspokoiłam i zaczynam cieszyć się ciążą. I trzymam kciuki żeby Wam się tak to wszystko ułożyło, żebyscie niedługo mogli starać się znowu ;)

Happy, Justyna, kciuki zacisnięte!!

grubson, oki, będę cierpliwa .. od chwili kiedy pojawią się dwie kreski :p hah :p
Jejciu super :-) ciesz się ciesz! Na całego! :-) Fajnie tak poczytać, jak sobie wyobrażam, że mi się może też uda i, że będę skakać ze szczęścia z każdego centymetra.. to aż mnie ciarki przechodzą.. i znów się niecierpliwię.. :p

Zatestuję na urodziny męża 30.10.., może tym razem.. ahhh

Moniusia-tak mam synka. Niestety życie jest niesprawiedliwe ale trzeba miec nadzieje
Grubsonku-jak dobrze czytać ze u was wszystko jest jak być powinno. Ciesz się ciąża kochana i informuj nas na bieżąco:)
Moniusia trzymam kciuki

Witam.Przepraszam,ze nie zagladam do Was,nie mam kiedy.

Shawty,widzialas serduszko?Fajnie,ze u Ciebie wszystko w porzadku;)

Happy,pamietasz ze mi sie udalo w okresie nie starankowym?Glowa do gory,czasem wystarczy jedno przytulanko;)

Grubson,rozpoczelas juz 2 trymestr,ale czas szybko leci;) teraz to juz z gorki,ze tak powiem;P

Beti,po @ staranka zaczynacie?

Ashlee,u Ciebie wszystko w porzadku?

Lisico,a jak u Ciebie?Wyjasnilo sie?

Synus zdrowy,chodzimy na krotkie spacery.
Zmieniam lekarza,z wynikami pomaszeruje do innego gina,wieecej leze;) Biore nospe 50 podjezykowo 3x1,i do tego clotrimazol,skonczy mi sie nospa podjezykowa,to mam dokonczyc ta dopochwowa i do nowego gina.
17 pazdziernika ide do endokrynologa.
Nie moge jezdzic w dalekie podroze,a mama 18pazdziernika do sanatorium oddalonym o prawie 500km,maz sie nie nadaje na takie dlugie trasy.

Pozdrawiam wszystkie staraczki,brzuchatki i dziewczyny w poczekalni;)

Hej Laseczki:)
U mnie wszystko dobrze, od pewnego czasu zaczęłam czuć ruchy malucha:)))
Shawty, na mdłości mnie pomagają migdały... ;) Ewentualnie owocowe landrynki i małe częste posiłki:) Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze:)
Dominika, super że już mały się wykurował:) U mnie niestety mała od wczoraj na antybiotyku, zapalenia krtani się nabawiła;/
Happymum, Moniusia, Beatko trzymam kciuki za staranka:)
Miłego dnia Laseczki:)

shawty19, super! :-) zazdraszczam :-)

butterfly:) , jejciuuu, pewnie to super uczucie... :-)

Ja w pracy.. jak sobie pomyślę, że tyle do testowania to znów mi się nic nie chce :-(

reklama
Kurde dziewczyny ale wam zazdroszczę wszystkich tych dolegliwości nawet..ale tak pozytywnie :) Shawty, grubson cieszę się razem z Wami :) Butterfly jest to na pewno cudowne uczucie i mam nadzieję, że mi też będzie dane to odczuć :)!
Dzisiaj boli mnie tzn kłuje w okolicy lewego jajnika z którego była owu..mam cichą nadzieję, że to może implantacja..no bo juz mija tydzien od owulacji..ehh niech już będzie ten 28dc....
W ogóle to idziemy na imieniny do męża szwagierki cholera!! Nienawidze tych spendów..nie bardzo moge się napic no bo jak staramy się o dziecko to wiadomo, że lepiej nie no bo jestem w drugiej fazie cyklu i jakby tak coś było na rzeczy? A jak powiem, że nie piję to już bedą głupie dogadywania , ze pewnie w ciąży jestem i nie chce pic..;//:crazy:drażni mnie to niesamowicie...A w rodzinie mojego męża niestety ale do picia się namawia :crazy:I nie wiem czy testowac w sobotę?? Co Wy byście zrobiły? Bo ja jak słyszę że ma byc impreza rodzinna to mnie rafia...Aha i nie mogę sie tlumaczyc, ze bede kierowac bo mieszkamy obok siebie

Do góry