reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dzięki dziewczyny :) Nie mogę się napatrzeć na zdjęcia naszego malucha z usg, naprawdę jestem cholernie szczęsliwa, w końcu!!

Shawty, gratulacje! :)

Dominika, no do 2 trymestru to jeszcze trochę, to dopiero od 15 tygodnia ;) Za to za tydzień zacznie się 4 miesiąc - to już jakos będzie brzmiało :p

Asch, co tam, jak tam?

reklama
Grubson,pamietam ze lekarz kiedysmowil ze byle do 13tyg. Pozniej wchodzi sie w drugi trymestr i jest bezpieczniej;) zawsze bylam przekonana,ze 2 trymestr to od 13-14tygodnia... :p

Happy,taki sluz to jak najbardziej ciazowy;)
Badania hormonalne,pewnie tsh,progresteron,prolaktyna itd?

Lisica,za tydzien juz napewno serduszko bedzie;)

Beti,tsh piekne-idealne do staranek;)
Z moimi wynikami endo byla zdziwiona,ze w ogole udalo sie zajsc w ciaze.
Ciekawe co mi powie jak zaniose usg tarczycy,bo nie jest zaciekawe...ale nie bede Wam tu smecic;)

Spicie na brzuchu?W pierwszej ciazy tez spalam na brzuszku,dopokad nie byl widoczny,teraz sie dowiedzialam ze to niewskazane,ale dlaczego to nie wiem :| Od 2 dni spie na boku albo na plecach,jestem tak zmeczona i niewyspana,plecy mnie bola.Bede u gin na wizycieto sie spytam.

Ashlee,wszystko u Ciebie w porzadku?

Ostatnia edycja:
Grubson aż się ciepło na sercu robi jak się czyta twoje posty :) człowiek odrazu wierzy, że będzie ok :):)
Happy nie wiem czemu przypisujesz ten śluz zaburzeniom ?:) Weź rób testa a nie!
Domi ja uwielbiam spac na brzuchu i własnie nie wiem jak to będzie ze mną jak bede w ciąży ! :) heheh
Beti piękne tsh wręcz książkowe! Pewnie już odliczasz dni ;)
Moniusia ja też prawdopodobnie będę chrzestną syna szwagierki :p Ale nie wiem czy mnie to cieszy..
Kurde a mnie dalej kluje tak jakby po lewej sronie macicy czy cos i kosc ogonowa mnie boli..piersi też zaczynaja byc bolace.A wczoraj głowa myślałam, że mi pęknie!!!Pewnie przez ten halny..

Grubsonku az normalnie "poczulam" radosc w Twoim poscie, super ze w koncu cieszysz sie ciaza :-D , spokojnych i pelnych radosci kolejnych miesiecy :-) , no i pochwal sie fotkami !! :-)

Domi kciukam zeby endo zastosowala odpowiednie leczenie i zeby wszystko bylo dobrze, spokojnie kochana, najwazniejsze to byc pod dobra opieka lekarza, kciukam za Was :-)

Justynko o takkk normalnie nie moge sie juz tej @ doczekac zeby dzialac, jakos tak pozytywnie jestem nastawiona i wierze ze teraz juz bedzie dobrze :-). A u Ciebie to moze halny, ale w hormonach :-) i przywieje dobre wiesci :-) &&&&&

Oby Beatko oby!:-)też wierzę, że teraz będzie już tylko dobrze! :-)
pytałam Was o te testy paskowe z allegro o czułości 10 używała któraś?? Bo właśnie czekam na nie i w sumie to nie wiem czy nie kupiłam kota w worku :)

reklama
grubson, jejciuuuuu jak super :) ja też chcę mieć takie zdjęcie juuużżżż...
JustynaJD, hah takie testy najlepsze - co pokazują dwie krechy :p ja też mam zamiar kupić takiego pewniaka i zrobić 30 października :p

Swoją drogą to mam jakieś dziwne wrażenie, że jeszcze długo mi się nie uda.. :(

Ostatnia edycja:
Do góry