reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Dominika-nie znam sie na sluzach za bardzo bo w pierwszej ciąży nie zwracalam na to uwagi
Justyna, Tuska, -za testuje w poniedziałek jak @ fo tego czasu nie przejdzie

Moniusia, doczekasz sie! ;) Ja tez sie naczekam.. 2 lata do tego zeby w ogole sie starac a pozniej jeszcze 4 cykle.

Happy, a nie chcialam tu wrzucac bo nie wiedzialam czy to Wam pomoze czy zasmuci, ale jak tak mowisz to sie pochwale naszym ludzikiem :) A taki sluz to dobrze wiesz, ze jest obiecujacy :) Oby! :)

Dominika, a jak czytam to widze, ze roznie pisza, ze po 13 skonczonym, gdzies ze po 14 skonczonym a znalazlam nawet ze od 16 sie zaczyna 2 trymestr :D Chyba nikt nie wie jak to jest :) Ja zakladam, ze za tydzien zaczne 4 miesiac a za dwa tygodnie - 2 trymestr ;D Ale jak widac mozna sobie wybrac xD

Justyna, no oczywiscie, ze bedzie ok!! :) Trzymam mocno kciuki zeby to bylo juz w tym cyklu :)

Beata, dziekuje :) No i super nastawienie!! Teraz juz bedzie dobrze ! ;)

Ostatnia edycja:
Justyna dokladnie jak beda II kreseczki to nie beda felerne &&&&&&

moniu nie poddawaj sie !!! jak teraz nie wyjdzie to pojedzcie gdzies chociaz na weekend w te dni zeby nie myslec to moze sie uda ;-)

Grubsonku dziekujemy za sliczne fotki :-D az mi sie serce cieszy jak widze takie Cudo !! :-) rosnijcie zdrowo kochani :-)

Kciukasy za wszystkie staraczki i brzuchaki :-****

grubsonku, co za cudo :-) mi pomagają takie zdjęcia i jak czytam artykuły, choć moja przyjaciółka twierdzi, że właśnie to mi hamuje pewnie i, że mam w ogóle nie myśleć o dzieciach, ciąży .. ale to tak się nie da :-) no ja też czekałam tyle najpierw, bo już wcześniej chciałam, ale mężuś chciał po ślubie.. ;-) już kiedyś z resztą pisałyśmy, że miałyśmy podobnie z tego co pamiętam :-)
czyli zaszłaś w 4 cyklu czy w 5 ?

Beatko, nawet jak pojadę to będę skupiać się na jednym, żeby wrócić do pensjonatu i dalej próbować :p nie poddaję się na pewno nie :-) w ogóle jeśli zaciążę w tym m-cu to termin będzie akurat na miesiąc obrony mgr :p a później to tym lepiej, bo już będzie po, więc może już to, że jestem spokojna, że nie będę musiała zjazdów opuszczać spowoduje, że się uda.. ;-) a na obronę to ile pojechać :-) najwyżej przełożę na m-c później :-) więc maluchu, przybywaj ! ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry