reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Justyna- no bo bylam.najpierw u gina a on mnie nawet nie zbadal ginekologicznie. Wkurzylam sie i zmienilam gina i on dopiero mnie zbadal i to jakas infekcja przepisal mi globulki. Mam nadzieje ze pomoga.

Shawty- to pewnie bedzie usg i serducho, nie? :)przynajmniej mdlosci sa- wiesz ze wszystko ok. Moja mama jak byla. W ciazy z moja siostra to dostala plamien i ginekolog jej powiedziala ze z tego.nic nie bedzie- zabieg. Wtedy usg nikt nie robil. A mama zaczela plakac ze sie nie zgadza i jakis praktykant podobno powiedzial ze skoro ma mdlosci to ciaza zywa... no i co i siostra zdrowiutka sie urodzila... dobrze ze w tych czasachbjest inaczej...

Majdaczku- kochana, pewnie potrzeba czasu na wszystko. Dobrze ze skupasz sie na dzieciaczki, mam nadzieje ze wszystko sie ulozy.

reklama
Hejka dziewczyny :)
Majdaczek:*
Jussastar a widzisz czyli jednak bylo coś nie tak :) Ale dobrze, że już to za Tobą i jest ok ;)
Ehh a ja juz sie nie moge doczekac końca cyklu.. :p

Happy za jakieś 13 dni.. kurdeee :):D Już wiem, że bedzie mi się to dłużyło...
Choc owulację mialam prawdopodobnie 14 dnia cyklu (bo 15 już nic nie było widac na usg) o może jakieś 2 dni wcześniej @ przyjdzie bądź też nie (oby)

Cześć dziewczyny!!! Pamiętacie mnie jeszcze chociaż :p ?

W sierpniu odpuściliśmy sobie starania, bo stwierdziłam,że powrócimy do starań za rok, dwa, ale jednak we wrześniu powróciliśmy - nie dam rady :p Aktualnie czekam na efekt znowu , robiłam już test -negatywny 25 d.c. oczywiście bardzo wcześnie jak na moje nieregurlarne cykle (dziś 27d.c.), mam tak między 25 a 34 @, ale średnio tak 30 d.c. to był 4 cykl starań.. No więc czekam (jak zwykle się pośpieszyłam ;p) Jakoś mam wrażenie jak nigdy, że się udało, ale pewnie to jakieś głupie wrażenie, przez to, ze odpuscilismy tamten m-c może..

Strasznie dużo tu się pozmieniało, trochę Was podczytałam, ale wybaczcie jeśli nie będę kojarzyć i pytać, bo wszystkiego nie da się nadrobić :p Gratuluję zafasolkowanym!!!!! Super wieści :)

Justyna -mi do końca cyklu zostały trzy dni ale u mnie staranka zawieszone(tyle ze się nie zabespieczamy) a w cuda to je nie wierze.W ogóle mnie (.)(.) Nie bolą nawet przy dotyku wiec myślę że @ się spozni. Brzuch jak na @ też nie boli. Jak na koniec cyklu czuje sue zaskakująco dobrze :)

reklama
Dzięki za miłe przyjęcie z powrotem :)

happymum20,
u mnie tak samo zero jakiś symptomów @, też podejrzewam, że może przyjść późno, ale życzę Tobie jak i sobie, żeby nie przyszła w ogóle mimo wszystko ;)

W ogóle zapomniałam się pochwalić, że wygrałam przetarg na moją upragnioną działkę pod lasem z pięknymi widokami :-) i ruszamy niedługo z budową (jeśli uda się z kredytem :p) Już wszystkie marzenia oprócz dzidzi się spełniają, teraz czas na to ostatnie, najważniejsze konieeeeecznieee ;p

Do góry