reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Happymum nie bądz taka na nie ;)Fajnie by bylo jakby Ci sie udało czego życzę..:p My np kochaliśmy się 3 razy w tym cyklu (wydaje mi się że w odpowiednim momencie)..Może to wystarczy kto wie ;) Przeciez nie trzeba codziennie..Zazdroszcze że juz jestes pod koniec cyklu.. ja już powoli staję się niecierpliwa..jeszcze ta nudna praca!!!Czytam bez przerwy pierdoły na internecie bo nie mam co robic i wiecie jak to jest..Wcale mi to nie pomaga bo czas mi się dłuży niemiłosiernie....Wolałabym juz byc w domu i porobic cos bo by mi czas szybciej zleciał a tutaj kurde..byle do 16..
Moniusia faajnie i w pozytywnym sesnie zazdroszczę budowy :0 My planujemy zaczac w przyszlym roku z tym, że nie wiem czy będziemy brac kredyt..nieraz mnie i męża tak wszystko wnerwia(mieszkam z tesciami) że bralibyśmy kredyt już, teraz, natychmiast byleby z daleka...:p

Moniusia &&&&& za dwie kreseczki w dniu @ , ktora oby nie przyszla ;-) . I fajnie ze udalo sie z dzialka, to glowa zajeta bedzie troche myslami o budowie to nie bedziesz tak myslec o starankach ;-)

Justyka, happy kciukam aby @ nie bylo , a tylko piekne pozytywne tesciki :-D

Kciuki za staranka, a brzuchatkom pieknie rosnacych brzuszkow zycze :-)

JustynaJD, Co do pracy to robię dzisiaj to samo co Ty i byle do 16 haha :) no właśnie, a my wynajmujemy umowa kończy się za 2 lata, więc musimy się spiąć i brać niestety kredyt :-)

beata1313
, otóż to, marzyłam, żeby wydarzyło się coś co zajmie mi głowę :) dzięki za &&& i wzajemnie :-))) :*

Dziewczyny wcale nie trzeba często! Mój szczęśliwy cykl był wtedy, kiedy akurat wyjechałam na wakacje. A mąż tylko przyjechał na weekend do mnie :p I to wystarczyło! A najbardziej podziałało chyba odpuszczenie staranek!

Witam,bylam na wizycie.Na usg jest zarodek z serduszkiem ;) Dzieciatko nadrobilo,z USG jest 7tydz 5dz,z om jest rowno 8tydz.niewiadomo skad te "brudzenie",mam wiecej lezec.Zmieniam lekarza,zalozyl mi dzis ksiazeczke ciazy,nie mialam wazenia ani mierzonego cisnienia,a w ksiazeczce jest wpisany pomiar.. :| dostalam skierowanie na badania i z wynikami pomaszeruje do drugiego gina.

Postaram sie zajrzec do Was w wolnej chwili;) teraz leze i bawie sie z Malym samochodami.

Juss jak to sie mowi nie wazna jest ilosc, ale jakosc no i w tym przypadku celnos ;-)

Domi super, ze dzieciatko nadrabia :-) , wypoczywajcie i rosnijcie zdrowo !!! A z tymi pomiarami to faktycznie dziwne :-\ jesli pojdziesz jeszcze do tego gina to moze zapytaj sie go czemu tak zrobili :-\

reklama
Witam:) u mnie nadal brak jakichkolwiek objawów zbliżającej się @, szyjks twarda i zamknięta. @powinna przyjść we wtorek... ciekawe czy będzie. A wy dziewczyny gdzie się wszystkie chowacie?

Do góry