reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

grubson podoba mi się Twoje nastawienie. Życzę Ci z całego serca, żeby ten nowy cykl zakończył się tym, o czym każda z nas tutaj marzy i Ja wierzę, że tak będzie. Powodzenia!

Ostatnia edycja:
reklama
Gabis – właśnie tak podejrzewam. Jeszcze nie miałam stymulacji. Wspominał też, że badanie hsg by się przydało. No zobaczymy.
Majdaczek – dziękuję : )
Grubson – to współczuję : ( najgorzej jak już się człowiek nastawi, że się udało…eh. A po takiej biochemicznej ciąży można od razu się starać dalej? Powodzenia z dietą. Ja też muszę zrzucić 5 kg i chyba w końcu się za to zabiorę.

Hej dziewczyny,

witaj Gabis i Oda!!

Ja miło spędziłam weekend, w sobotę za miastem, nad rzeką we Wiśle, a w niedzielę wybraliśmy się na Pilsko nie wierzę, że przeszłam tę trasę :-D Trochę nogi bolą, ale co tam, warto było:tak:

Widzę, że małe zawirowania testowe..

Grubson udanego mierzenia tempki :) czekamy na rozwój sytuacji, skoro cykl się rozregulował po poronieniu, to nigdy nic nie wiadomo, będzie dobrze ;-)
Butterfly jeszcze nic straconego czekamy, ale rozumiem :tak:
Majdaczek trzymam bardzo mocno kciuki, niech się skończy dla Ciebie pozytywnie ten czas :tak:

Inis, ja również dziękuję za linki, bo podobnie jak Lisica myślę o podwyższonym TSH i jak to się ma do ciąży, ale w sumie tak jak Ty, też myślę, że jeśli jest w normie, a jest owulka, to nie powinnyśmy się zamartwiać. Jak się czujesz w ogóle Inis? :) testujesz?

Lisica
daj znać jak tsh, oczywiście jak będziesz chciała powiedzieć :)

Aschlee - witaj w klubie, ja też czuję, że obecny cykl jest o dupę rozbić. Oby nas te przeczucia jakimś cudem myliły :)

Lisica - strasznie się ciesze z Twoich dobrych wyników. Tylko działać :yes:

Adelo - dziękuję, że pytasz to miłe :) ale niestety przeczuć nie mam dobrych, wręcz przeciwnie - jestem pewna, ze nic z tego. Cóż, zawsze kilka dni przed @ czuję "po sobie", że nie wyszło i się nie mylę w tej kwestii - teraz też, więc tylko odliczać dni do nowego cyklu. Dzięki Wam tutaj jest dużo łatwiej :)

Inis Super by bylo...na monitoringu wyszlo wszystko Super...wiec Cholera wie o co chodzi...

Lisica Super ze wyniki w porzadku :tak:

Lisica - a jaki wynik?

Dziewczyny a jak to jest z tą stymulacją? Na czym to polega? Czy powstaje dzięki temu więcej pęcherzyków?

Aschlee - a czemu sądzisz, że nic z tego? U mnie też monit był super ;) ale w naszych głowach widzę co innego hehe ;)

reklama
Witam dziewczynki.

Lisica z tego co wiem to ciezko zajsc wogole jak sie ma wyzsze tsh, nie boj sie bedzie dobrze.

Buterfly przykro mi. Trzymam kciuki za kokejny cykl.

Lisica widzisz super !!!!

Pisze szybko z pracy tak z doskoku wiec przepraszam.
U nas skwar :-( nie idzie pracowac.

Jussastar moj gin powiedzial ze bez hsg nie zacznie stymulacji ani nic innego bo jest to podstawowe badanie zaraz po nasieniu.

Milegooooo

Do góry