reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Inis a bo dzisiaj jakies male plamienie mialam...pierwszy raz tak mialam....nie wiem co to i o co chodzi:(

reklama
Aschlee - może implantacyjne? Tego życzę :)

Asia - a Ty jak się czujesz? U nas też gorąco, żyć się nie da ani myśleć.

Inis nie mam zielonego pojecia co to moglo byc.Pierwsza raz w zyciu mialam cos takiego...Fajnie by bylo ale nie chce sie nastawiac zeby potem nie bylo niepotrzebnego dola...
Wiem tylko tyle ze cykl bedzie krotszy niz wczesniejsze

Ostatnia edycja:
Jussastar 1,56.

Aschlee dopóki nie ma @ to jest nadzieja - wiem, tandetne sformułowanie ale coś w nim jest.

Asia dzięki za odpowiedź. Właśnie tego bałam się najbardziej ale widać niepotrzebnie. Teraz jeszcze progesteron zrobię tydzień po owu. U mnie też skwar...

Nowe staraczki informuję że w pierwszym poście wątku jest lista - podajcie termin @ to was zapiszę.

Inis ja czuje sie super. Czekam na @ :-) wyluzowalam totalnie.

Ide dzis na randke z moim ukochanym na kebab ;-)

Milego wieczorku laseczki

majdaczek, dziękuję bardzo :):)

jussastar, jasne, że można, przeciętna kobieta mogłaby nawet nic nie zauważyć i uznać to za spóźnioną @ ;)

Adelo, też mam nadzieje, że za miesiąc będzie ok ;)

Aschley, no co Ty, nie można tak wcześnie tracić nadziei, tak jak mówią dziewczyny, to może być implantacja więc raczej się ciesz! :D

Aj a chcę już dostać @!!! :D:D

Asia - oj zazdroszcze tego wyluzowania. Chociaz mi tez już lżej jak wiem że nic z tego.

Macie jakieś sposoby na ożywienie związku? Wiecie... przełamanie rutyny, zaskoczenie partnera, oderwanie się od codzienności :)

Grubson no to niech szybko przychodzi żebyś zaczęła nowy cykl skoro już nie ma nadziei na spokój od @ jakiś czas ;)

reklama
Grubson nom staram sie myslec pozytywnie...ale nie zawsze mi to wychodzi...moze faktycznie sie udalo...zobaczymy juz niedlugo co i jak...poczekam jeszcze troche i moze skusze sie na test:-D

Do góry