reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dzięki laski za słowa otuchy:) ja juz złudzeń nie mam... @ przyszła jak nic i testy z krwi i moczu tu juz nic nie zmienia... No nic, trzeba w tym cyklu starać się jeszcze bardziej o małego potomka;) a i obiecalam sobie ze nie robię więcej testów przed @!!!!!

reklama
Inis :-) chyba nie ma na to sposobu tak poprawdzie. My staramy sie roznie spedzac czas, a to kebab, a to spacer w nietypowych miejscach. Jeszcze chyba nie ma u nas takiej rutyny. Duzo pracujemy oboje i niewiele czasu spedzamy razem. Na poczatku staranek mielismy problem, Szym sie spinal i stresowal i potem nic z tego nie bylo. Rozwiazalismy ten problem i widze ze wogole fajnie to na nas wplynelo.
A wy jakies fajne sposoby macie??

Aschlee prosze cie kochana nie mysl o tym. Bedzie co ma byc nie mamy na to wplywu. Wazne aby sie nie wypalic.

Butterfly mam nadzieje ze w kokejnym cyklu sie uda.

U mnie nie jest tak do konca ze mam luz totalny. Tez mysle i mysle. Ale mam do osiagniecia cel. Hsg! I latwiej mi dzieki temu. Potem bede odliczac do splywu kajakowego ;-)

Milego wieczoru. My drinkujemy sobie ;-) wasze zdrowie !!!

Asia – no ja też bym najpierw wolała badanie niż od razu prochy. Chociaż naczytałam się, że to bolesne… a u Ciebie wyszło ok?
Lisica – to proszę dodaj mnie na 8 lipca @.
Butterfly – za nowy cykl! &&& Damy radę :-)
Ashlee , Inis, Lisica – oby Wam się udało!
A propos ożywiania związku… my ostatnio zaszaleliśmy i po drodze do mojej mamy zatrzymaliśmy się w lesie i poszliśmy na… spacerek :p No i śmialiśmy się, że jak teraz się uda to będzie dziecko lasu :-)

Jussastar ja czekam dopiero na hsg mam miec po @ teraz w czerwcu jeszcze. Ja tez wiem ze boli. Ale w porownaniu z porodem to pikus wiec sie nie przejmuje. Mialam kiedys ablacje ( to przypalanie pradem w sercu ) slabe to bylo wiec hsg to bedzie kolejne doswiadczenie :-)
Zazdraszczam tego lasu. Ja to moglabym wszedzie ale moj mis niekoniecznie. Zawsze go namawiam abysmy zrobiki to w warsztacie jak bedzie jeszcze brudas w smarze ale mowi ze krepuja go auta glupol jeden ;-)

Asia no tak tez wlasnie staram sie podejsc...bo wiem ze to i tak nie odemnie zalezy czy sie udalo...u mnie juz wszyscy spia lacznie z kotem a ja relaksuje sie w ksiazkach :)

spokojnej nocy Kochane

Widze ze pierwsza ;)
Dzien dobry Kobietki.U mnie skwar od rana ale ja tam uwielbiam taki klimat :-D
Milego dzionka :)

Hej dziewczyny :)

Dziecko lasu mi się spodobało :-D u nas jak się uda to będzie kurde dziecko krzaków, bo jak zwierzęta ostatnio :-D

A o sposoby ożywienia związku pytałam, bo doszliśmy do wniosku, że te obowiązki codzienne i wszystkie zobowiązania, terminy nas dobijają... za dużo nerwów, za mało luzu.

Też mogłabym stwierdzić, że moim celem jest HSG ale jakoś nie bardzo mam ochotę na to badanie. Chociaż pewnie po następnym cyklu się skuszę, tak dla pewności. Teraz nie da rady, za bardzo gorący okres, są inne obowiązki.

To dziewczyny, które teraz najszybciej testują? :) Chwalić się która zaszła :-D

Witam się i Ja!:) U nas też Skwarliński, może później burza będzie? :p zjemy śniadanko i ruszamy na spacer a później poprowadzam Synka na rowerze, bo po południu siedzimy w domu przy takiej pogodzie.Dziewczyny ściągnęła sobie "Mój kalendarzyk" ze sklepu Play i powiem Wam, że jestem zachwycona (prawde mowiac to pierwdza takiego typu aplikacja) ma opcje temp, wagi, początek, koniec okresu i wylicza na tej podstawie ewentualne dni plodne i owulacje, można zaznaczać w poszczególnych dniach co było. Wypróbuję zobaczymy co z tego wyniknie:p pozdrawiam

reklama
Do góry