reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ja robilam Pink Test Eco (czułość 25) Zrobilam w sumie 3 takie same i kreseczka ciemniala. Ja bym zrobila taki sam jak pierwszym razem robilas to wtedy mozna porownac. Trzymam kciuki napewno bedzie pozytywnie.

reklama
Dzień dobry dziewczyny :)

Butterfly, majdaczek - gratuluję kochane kreseczek :)

Oda1 - witaj :) robiłaś już jakieś badania, hormony chociaż? Bo widzę, że długo się staracie.

Dziewczyny z kreseczkami, wstaaawcie fotki, pocieszymy oko :-D mi tam przyda się trochę nadziei z rana :)

Inis dziękuję i mam nadzieję, że będzie czego. Ja wkleję fotkę, ale jak będę bardziej pewna, nie chcę sobie robić złudnych nadziei.

Gabis, ja się przeniosłam, bo tu jest mniej osób, do tego wątek niedawno się zaczął przez co jestem bardziej zauważalna :p

Taa, nie załapałam się, butterfly :(:(

Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test, do tego ten o czułości 10 i nic, żadnego cienia także nie ma nadziei. W tamtej ciąży też robiłam w 23 dc i to mniej czułym testem, a już była kreska, także DUPA.
Mam nadzieję, że @ przyjdzie jak najszybciej i zacznie się nowy staraniowy cykl.
:(:(

Także tym bardziej trzymam za Was wszystkie kciuki!!

Grubson a kiedy mialas ovu? Bo jeśli 14 dnia to moim zdaniem 9 dpo to zdecydowanie za wcześnie na test. Na innym forum dziewczynie w 9 dpo nie wyszla nawet beta - a cztery dni pozniej juz była 165 :)

Ale pociesze Cie, wiem co czujesz, u mnie 26dc i zdecydowanie czuje że @ będzie jak zawsze. Też czekam już na nowy cykl :)

Jakimi testami testujecie dziewczyny? Ja mialam te z allegro ale się skończyły, zastanawiam się czy zapasow nie uzupelnic ;)

Ja na razie robiłam takie bardzo podstawowe badania, które wykazały tylko lekko podwyższoną prolaktynę. Przez kilka miesięcy brałam Bromergon, ale i tak nic to nie dało, więc chyba problem leży gdzieś indziej. Tak więc powinnam zacząć jakieś dokładniejsze badania, ale to dopiero od przyszłego roku. W tym skupiam się na pracy i mam cichą nadzieję, że może jednak mimo wszystko się uda wcześniej.

Dziewczyny ma pytanie czysto teoretyczne - jak wygląda zajście w ciążę z podwyższonym tsh? Jest możliwe że ciąża będzie bez komplikacji? Bo dziś odbieram wyniki i chyba się trochę boję. Znów zaczynam panikować :-/

inis, nie mam pojęcia kiedy miałam owu bo to był cykl po poronieniu także od początku do końca porąbany i i tak się za wiele po nim nie spodziewałam. No i ja wiem, że zdarza się, że nie wychodzą testy i bety, ale u mnie miesiąc temu wyszedł szybko i to przy czułości 25 także nie będę sobie robić już naprawdę złudnej nadziei :p
Trudno, raz się udało to uda się znowu :p Jak przyjdzie @ to już będzie dobrze, bo nowy cykl- nowa nadzieja :p
Ale u Ciebie nic nie wiadomo także trzymam mocno, mocno kciuki!!

Głupi dzisiaj dzień, nie dość, że to, to jeszcze muszę się uczyć :(

Ale Wam życzę miłego dnia :)

reklama
Do góry