reklama
inis
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny
Butterfly, majdaczek - gratuluję kochane kreseczek
Oda1 - witaj robiłaś już jakieś badania, hormony chociaż? Bo widzę, że długo się staracie.
Dziewczyny z kreseczkami, wstaaawcie fotki, pocieszymy oko mi tam przyda się trochę nadziei z rana
Butterfly, majdaczek - gratuluję kochane kreseczek
Oda1 - witaj robiłaś już jakieś badania, hormony chociaż? Bo widzę, że długo się staracie.
Dziewczyny z kreseczkami, wstaaawcie fotki, pocieszymy oko mi tam przyda się trochę nadziei z rana
majdaczek14
Inis dziękuję i mam nadzieję, że będzie czego. Ja wkleję fotkę, ale jak będę bardziej pewna, nie chcę sobie robić złudnych nadziei.
Gabis, ja się przeniosłam, bo tu jest mniej osób, do tego wątek niedawno się zaczął przez co jestem bardziej zauważalna
Taa, nie załapałam się, butterfly
Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test, do tego ten o czułości 10 i nic, żadnego cienia także nie ma nadziei. W tamtej ciąży też robiłam w 23 dc i to mniej czułym testem, a już była kreska, także DUPA.
Mam nadzieję, że @ przyjdzie jak najszybciej i zacznie się nowy staraniowy cykl.
Także tym bardziej trzymam za Was wszystkie kciuki!!
Taa, nie załapałam się, butterfly
Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test, do tego ten o czułości 10 i nic, żadnego cienia także nie ma nadziei. W tamtej ciąży też robiłam w 23 dc i to mniej czułym testem, a już była kreska, także DUPA.
Mam nadzieję, że @ przyjdzie jak najszybciej i zacznie się nowy staraniowy cykl.
Także tym bardziej trzymam za Was wszystkie kciuki!!
inis
Grubson a kiedy mialas ovu? Bo jeśli 14 dnia to moim zdaniem 9 dpo to zdecydowanie za wcześnie na test. Na innym forum dziewczynie w 9 dpo nie wyszla nawet beta - a cztery dni pozniej juz była 165
Ale pociesze Cie, wiem co czujesz, u mnie 26dc i zdecydowanie czuje że @ będzie jak zawsze. Też czekam już na nowy cykl
Jakimi testami testujecie dziewczyny? Ja mialam te z allegro ale się skończyły, zastanawiam się czy zapasow nie uzupelnic
Ale pociesze Cie, wiem co czujesz, u mnie 26dc i zdecydowanie czuje że @ będzie jak zawsze. Też czekam już na nowy cykl
Jakimi testami testujecie dziewczyny? Ja mialam te z allegro ale się skończyły, zastanawiam się czy zapasow nie uzupelnic
Oda1
Zaangażowana w BB
Ja na razie robiłam takie bardzo podstawowe badania, które wykazały tylko lekko podwyższoną prolaktynę. Przez kilka miesięcy brałam Bromergon, ale i tak nic to nie dało, więc chyba problem leży gdzieś indziej. Tak więc powinnam zacząć jakieś dokładniejsze badania, ale to dopiero od przyszłego roku. W tym skupiam się na pracy i mam cichą nadzieję, że może jednak mimo wszystko się uda wcześniej.
inis, nie mam pojęcia kiedy miałam owu bo to był cykl po poronieniu także od początku do końca porąbany i i tak się za wiele po nim nie spodziewałam. No i ja wiem, że zdarza się, że nie wychodzą testy i bety, ale u mnie miesiąc temu wyszedł szybko i to przy czułości 25 także nie będę sobie robić już naprawdę złudnej nadziei
Trudno, raz się udało to uda się znowu Jak przyjdzie @ to już będzie dobrze, bo nowy cykl- nowa nadzieja
Ale u Ciebie nic nie wiadomo także trzymam mocno, mocno kciuki!!
Głupi dzisiaj dzień, nie dość, że to, to jeszcze muszę się uczyć
Ale Wam życzę miłego dnia
Trudno, raz się udało to uda się znowu Jak przyjdzie @ to już będzie dobrze, bo nowy cykl- nowa nadzieja
Ale u Ciebie nic nie wiadomo także trzymam mocno, mocno kciuki!!
Głupi dzisiaj dzień, nie dość, że to, to jeszcze muszę się uczyć
Ale Wam życzę miłego dnia
reklama
butterfly:)
@ przyszła...(((
Podziel się: