reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Majdaczku,poszlam za Twoja rada i zrobilam test z krwi,zadzwonilam do laboratorium i PROBA CIAZOWA WYSZLA DODATNIA!!!!!!!! AAAAAA,Jestem szczesliwa;) tylko ciekawe czy sobotni rajd nie wplynie na fasolke.
W poczekalni udalo Nam sie.

reklama
Dominika w widzisz. Jednak miałam dobre przeczucie co do Ciebie :tak: Wielkie gratulacje. A rajdem się nie przejmuj na pewno fasolce nic się nie stało. Pisałyśmy Ci z dziewczynami, że takie spontaniczne przytulanki najlepiej służą zafasolkowaniu :-D Ale się cieszę :-)

happymum nie zostawiaj nas. Może wszystko Ci się poukłada i szybko wrócisz do nas z szczęśliwą nowiną, tego z całego serca Ci życzę. Nie zostawiaj nas.

Happy, a ja Cie rozumiem, mysle, ze to dobry pomysl zeby chociaz na krotko sie oderwac od jakichkolwiek mysli o staraniach, rowniez od nas, skup sie na ukochanych facetach i wroc jak zbierzesz sily ;* Chyba, ze wolisz sie wygadac i pomarudzic to zostan :)

Dominika, no to super!!! Mowilam, ze raz wystarczy? ;D Trzymam kciuki za dalszy rozwoj sytuacji :-). A ile beta?

Majdaczek, dzieki za kciuki!!

Ehh nie wiem czemu sie az tak boje, przeciez dziec byl idealny na 6 t, serce mu bilo, wszystko bylo super a ja jestem przerazona..

Domi GRATKI !!!! ale superowo, spokojnej ciąży kochana :-)

Ja wracam do starań za około 2,5 mca, po drugiej @ po #

Powodzenia laski i oby ten wątek zakończył się pięknymi i zdrowymi ciążami u wszystkich !!! :-*

reklama
Dominika pamiętaj zawsze słuchaj koleżanek z forum :-D:-D:-D:-D:-D

beata witaj. Mam nadzieje, że te 2,5 miesiąca szybko Ci zleci.

grubson a co ja mam powiedzieć. Ja nawet jeszcze serduszka nie widziałam, bo gin nie raczyła mi nic pokazać na USG, a tak mnie strasznie przecież nastraszyła, że jak sobie pomyślę o czwartku to mnie mdli od razu. Musimy być dobrej myśli, musi być dobrze.

Ale chciałabym być już w domu. Jestem wykończona :crazy:

Do góry