reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dominika a nie mówiłam!! Super bardzo się cieszę:tak::tak: o rajd się nie martw kochana!

Ile nas majówek będzie;-)

happy zostań z nami, porób badania, poczekaj i zobaczysz upragnione II kreseczki! ja 2 lata badałam się, bo nie wiadomo co mi było.. spokojnie :tak:

niemartwsie ja biorę zwykły folik póki co. Ale muszę chyba magnez bo serducho bije mocno..

Grubsonku wiem co czujesz, ja też mega się boję jutra... Nie wiem czy zrobi mi usg bo pierwszy raz do tego lekarza idę, nie wiem też czy coś będzie widać (jutro będzie 5t 3d) w sumie może już coś będzie. Nie wiem też jak z tymi prenatalnymi ale jutro zapytam, bo wiem że trudno mi było potem termin umówić, bo są kolejki a trzeba się zmieścić między 11 a ok.13 tc ..
A wy robicie prenatalne?
... jeszcze autkiem to dla mnie stresik, ja początkowy kierowca jestem;-)

całe 4 miesiące jeżdżę (prawko od 14 lat mam)..

Z gardłem rano było lepiej teraz znowu gorzej...ehh wykończę się:-(

reklama
Bedzie wszystko w porzadku,mowie Wam-nie stresujcie siie;)

Kasiu,ja odebralam prawko 10lutego 2014,ogolnie od tego czasu mam przejechane prawie 3tys.km i jezdze duża porzadna terenowka,dasz rade;)

Bylam z synusiem na spacerze,zaraz klade go do spania i biore sie za ksiazke.
Moj maz wie i moja msma,planujemy na gwiazdke albo w Nowy Rok oglosic nowine rodzinie z mojej strony,a od meza strony dowiedza sie najpozniej.

Ciezarowki jak sie czujecie?
Happy,Justyna,Lisica 3mam kciuki;)

Witajcie dziewczyny:-)
Czy znajdzie się u Was miejsce dla mnie? Mam na imię Marta i 26 lat. Jestem mamą Mikołajka i stwierdziliśmy że przydałoby się mu rodzeństwo. Z jednej strony bardzo chcę drugie maluszka a z drugiej bardzo się boję czy dam sobie sama ze wszystkim radę. Staranka zaczęliśmy od tego cyklu i czekamy na rozwój sytuacji. O synusia staraliśmy się 11 miesięcy.

Niemartwsie, tak jak mówiłam, ja jestem 'najmądrzejsza' jesli to nie o mnie chodzi :D:D

KasiaJ, no jak Ci zrobi USG to jest szansa na jakis chociaż malutki zarodeczek, ale równie dobrze może nie być :)
Ja nie wiem co z tymi prenatalnymi, jutro zapytam lekarkę co ona o tym sądzi i jesli dzieć tam nadal będzie to spróbuję się zapisać.. Ale na dzisiaj nie wiem sama, Niby jestesmy dosc młodzi, w rodzinie żadnych chorob genetycznych... Nie wiem,

Tuśka, witaj, zapraszamy :) Obyś tym razem nie musiała czekać tak długo na dzidziusia :)

Grubson, o której masz wizytę? Będziemy trzymać kciuki, żeby Twój stres był całkowicie nieuzasadniony :)

Dziewczyny, jak się robi suwaczek? Ten, który mam, robiłam tak dawno, że już nie pamiętam :]

Tuśka witaj! życzę oczywiście powodzenia:tak::tak:

Grubsonku ja też tak mam ze stresem.. niestety.. moze prześpię tą noc...bo dzisiaj biegałam za komarami;-)mam moskitiery a i tak france wlatują...:-(

Grubson trzymamy kciuki za wizyte.

Ja wczoraj sie dostalam do lekarki ale bez badania bo powiedziala ze przy moich dlugich cyklach moze byc jeszcze nie widac i nie chce mnie niepotrzebnie stresowac.Ale obstawila mnie porzadnie lekami...wiec mam nadzieje ze bedzie ok

Tuska witaj i powodzenia :tak:

Tuśka witaj. Podaj termin niechcianej @, to wpiszę Cię na listę. Jest na pierwszej stronie wątku ;)

Zalało mnie w nocy beżowym, dość wodnistym śluzem :-/ brzuch pobolewa jak na @, więc chyba pozostaje mi czekać.

reklama
Do góry