reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
happymum biedna. Szkoda, że nie ma Cie w Polsce, tutaj może prędzej by się ktoś z lekarzy Tobą zaopiekował. A nie możesz iść na izbę przyjęć, opowiedz, że dzieje się z Tobą coś niedobrego, może znajdzie się jakiś lekarz, który Ci pomoże. Strasznie mi Cię żal.

martaha będzie dobrze. Trzymam za Ciebie kciuki, a wieczorem pomodlę się za Ciebie, tak jak prosiłaś. A Ty za mnie, bo Ja wizytę mam w czwartek i strasznie się boję. Mam nadzieję, że nowa lekarka okaże się lepsza niż ta poprzednia i, że dzidzią wszystko będzie OK.

grubson, jussastra co u Was?

buterflay a Ty gdzie się podziewasz?

Pomimo tego, że czuję się dzisiaj strasznie, to życzę miłego dnia.

Martaha i ja mam jutro wizytę, strasznie się stresuje ! staram się o tym póki co nie myśleć, gorzej będzie jutro bo mam na 13.

majdaczku za Ciebie na czwartek też trzymam mocno!

Happy jejku współczuję, daj znać ! martwimy się o Ciebie..

U mnie dzisiaj gardło nareszcie puściło, już mam tylko lekko czerwone, myślę pozytywnie że szybko przejdzie. A w środę do pracy ..

KasiaJ fajnie, że z gardłem lepiej. Uważaj na siebie, bo wiem sama po sobie, że jak raz mnie chwyciło, to wracało kilka razy. Też trzymam kciuki za twoją jutrzejszą wizytę. A kiedy zamierzasz iść na L4?

happymum jak tylko będziesz już coś wiedziała daj nam szybko znać, bo się martwimy.

grubson, jussastar, buterflay odezwijcie się!!!!!!!!!!!!!!!

Aschlle a u Ciebie jak sprawy się mają?

A no ja dzisiaj mam nadzieje zalapac sie na wizyte._Mam nadzieje ze lekarka cos zrobi jak zna moja historie...jak nie to bede wsciekla szukac innego lekarza.Dzisiaj jestem kompletnie bez sil.Najlepiej to bym spedzila dzien w lozku

HappyMum,nie daj sie im zbyc,niech Cie zbadaja.

Martaha,3mam kciuki,bedzie dobrze;)

Nie wiem co sobie myslec,czyzbym miala za niski progesteron?
Wczoraj w dniu spodziewanej @ po podtarciu mialam duzo sluzu z kilkoma niewielkimi brazowymi "strzepkami",a pozniej juz nic.Do tej pory mam uczucie wilgoci/mokra,a @ nadal nie ma.Co jakis czas kluja jajniki na zmiane,test robilam w sobote,dzien przed spodziewana @ i wyszedl negatywny,wiec to nie ciaza.
Czy przy niskim progesteronie (nigdy tak nie mialam,wiec wnioskuje ze to jest przyczyna) ,kiedy moge spodziewac sie @?Nie bardzo latac do wc i sprawdzac czy @ juz nadeszla...

Dominika ja przy niskim progesteronie kiedyś miała cykle 50 dniowe niestety..

majdaczku
zobaczymy co lekarz powie jutro i mam nadzieję że usg zrobi. A myśle że do 12 tc popracuję, ja mam daleki dojazd do pracy, muszę jeździć autkiem i się stresować w korkach i na autostradzie. Zobaczymy..
Póki co czekam na jutro a potem na usg prenatalne.

Dominika Ja bym na Twoim miejscu zrobiła jeszcze raz test. Teraz jeżeli ma coś wyjść to wyjdzie na pewno. Wiem, że niektóre kobiety w ciąży mają czasem lekko podbarwiony śluz, więc lepiej to sprawdzić. A jeżeli to nie ciąża to spróbuj nie myśleć o tym, wiem sama po sobie, że jak się staraliśmy to wydawało mi się, że mój organizm po prostu szaleje. A tak naprawdę było wszystko jak zawsze, tylko Ja miałam jakieś schizy. Trzymam za Ciebie, żeby sytuacja się szybko wyjaśniła, bo wiem jak takie nie wyjaśnione sytuacje wpływają na nas kobiety.

Aschlle wciskaj się do tego lekarza na siłę, a jak nie będzie chciał Cię przyjąć, to idź do innego. Będziesz na pewno spokojniejsza. Ja też jestem strasznie zmęczona. śmieję się, że jak na razie to mój chyba jedyny tak uciążliwy objaw. Choć dzisiaj rano jak odprowadziłam dzieci i szłam ze szkoły strasznie mnie zemdliło. Zatrzymała mnie znajoma sprzątaczka i tylko modliłam się, żeby skończyła ze mną rozmowę, bo myślałam, że nie wytrzymam.

reklama
Dziewczyny przepraszam was ze truje tylko o sobie...robilam teraz test o czulosci 10 i chyba negatyw tzn jest jakis cien cienia i trzeba sie dobrze przyjrzec zeby to widziec...wiec ja nie wiem:/ do @ jeszcze 3 dni..juz nie plamie

Do góry