reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Majdaczek – cudowna wiadomość!!
To ja też mam nadzieję, że złapię fluidki i jutro też coś na teście wypatrzę…. Kurcze stresuję się jednak, bo jest już po terminie i trochę zaczęłam wierzyć, że może się udało?? No i boję się, że się rozczaruję... Ale trzeba to przeżyć w końcu nie? :)
Butterfly – czekam jutro na dobre wiadomości :-)
Grubson – dam znać :tak: Trzymam i za Ciebie kciuki!
Kasia – wow, super niespodzianka taki wypad weekendowy. My raczej nad jeziorko pod chmurkę, bo mój mąż wędkować lubi;-)
Dobranoc dziewczyny! Trzymajcie kciuki!!

Hej

Przeczytałam wątek i chętnie dołączę :).
Ja już ponad rok się staram, ale teraz muszę trochę przystopować ze staraniami ze względu na pracę. Natomiast cały czas o tym myślę i mam nadzieję, że się uda jeszcze w tym roku. Jeśli do końca roku nic nie wyjdzie, to idę od stycznia do kliniki niepłodnośći.
Pozdrawiam i powodzenia

Witam kobietki w ten słoneczny, piękny dzień. Ale u nas się dzisiaj szykuje upał!
Oda 1 witaj i życzymy powodzenia.
Ja tak po cichutku dziękuję i trzymajcie za mnie kciuki, żeby @ jutro nie przyszła. Tak jak pisałam wczoraj wrzuciłam trochę na luz i jakoś lepiej mi z tym :) Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia, po mimo, że to poniedziałek :tak:

Ostatnia edycja:
O właśnie znalazłam ten wątek. Widze ze dużo dziewczyn ze Staraczek2014 sie tu przeniosło.

Majdaczek takie dobre wiesci a ty sie nic nie chwalisz na starym wątku-nono nieładnie ;-)

Butterfly tobie rowniez gratuluje. Wiem jakie to szczescie zobaczyc tą druga chocby ledwie widoczna kreseczke. Sama tak niedawno miałam. Daj znac jak zrobisz bete.

Trzymam kciuki za was dziewczyny. Bede sobie was podczytywac bo widze ze tu sie wiecej dzieje.
Powodzenia. Miłego gorącego dnia.

Ostatnia edycja:
Właśnie napisałam :) Ale tak do końca jeszcze nie wiem, czy to dobre wieści. Będę się cieszyć jak @ nie przyjdzie jutro :) Pożyjemy zobaczymy...
gabis a jak u Ciebie, jak się czujesz, masz już jakieś objawy. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale wizytę masz 16, więc już życzę powodzenia.

Ostatnia edycja:
Majdaczek a nie powtarzalas testu? Bo u mnie drugiego dnia wyszła juz odrobine ciemniejsza kreska.

A u mnie dobrze. Jakos tak nawet za dobrze. Nie mam zadnych objawow. Jedynie senność. Ale tak sobie tlumacze ze moze jeszcze za wczesnie taką przynajmniej mam nadzieję. Tak wizyte mam 16.06. Dlugi tydzien przede mną.

reklama
gabis na razie nie powtarzałam, mam zamiar zrobić jutro, ale chciałabym kupić test bardziej czuły, bo te co mam mają czułość 25. Nie chcę się za bardzo nastawiać, żeby potem nie okazało się, że nic z tego nie będzie. A Ty jakimi robiłaś, jak pamiętasz to napisz mi jakiej firmy.

Do góry