reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Hej z rana, dzień dobry :)

Ja tak na szybko, bo zaraz znów z domu wybywam. Trzymam kciuki za testowanka i witam Cię Dominika :)
Ja zdrowotnie czuję się trochę lepiej, chociaż chyba zjadłam coś niedobrego, bo żołądek wariuje.

U mnie też żar z nieba się leje! Jak korzystacie z pięknej pogody? Opalanko? Ja przyznam szczerze, że mam problem wytrzymać tak długo na słońcu.

reklama
Hej laski. Ja juz po porannym teście. Znów wyszedł ledwo widoczny bladzioch... Nie wiem juz co o tym myśleć... Poczekam ze dwa dni, jeśli @ nie przyjdzie to zrobię test albo pójdę na bete.... Robi ktoś jeszcze dziś test?
Inis u mnie tez upał, marzy mi się pojechać nad jakieś jeziorko...:)

butterfly, hmm najlepiej idź na betę, test nawet jak będzie minimalnie ciemniejszy to i tak Cię pewnie nie uspokoi za bardzo a beta to jest jakiś wyznacznik, powtórzysz po 2 dniach i wszystko będzie jasne ;)

Witaj Dominika ;)

Ja powoli zaczynam wyczekiwać @, w normalnym cyklu pewnie przyszłaby tak za 2 dni :p Brzuch mnie w sumie wczoraj chwilę bolał jak musiałam wnieść do domu zgrzewkę wody i tak z godzinę po tym a później już nie, dzisiaj też nie boli, w sumie nie wiem czy to dobrze czy nie :D Ale staram się nie rozkminiać i idę się uczyć :p
Miłej niedzieli :)

Hej dziewczyny!

Hej Dominika.

Ja dzis nie testowalam bo wczoraj bylismy na Nocy Kultury i znajomi u nas nocowali i nie bylo jak. Ale chyba jutro bo @ nadal nie ma. Brzuch czasami pobolewa jak na okres.

butterfly- bladzioch czyli sie potwierdza! Idz jutro mana bete! Ja jakbym zobaczyla 2 krechy to bym skakala z radosci juz:-) mi.nigdy test nie dal falszywego wyniku pozytywnego, raczej w ta strone sie nie myli.

Grubson- no czekaj spokojnie do terminu@. Oby nie przyszla.

Inis - ja mam ciemne wlosy i zaraz.mi sie glowa.nagrzewa.w.takim.sloncu. My dzis odpoczywamy po wczoraj, ja nie pilam ale i tak jestem.wymeczona bo polozylismy sie o 4...ale pewnie wyjdziemy na dwor pozniej.

Adelo- dziekuje, tez mam nadzieje. Poki co jest obiecujaco.

Lisica- ja sernik na zimno robilam. Szybko i efektownie i w sam raz na upal.

Witam. Ja przyznaję się, że dzisiaj na 2 dni przed terminem spodziewanej @ skusiłam się i zrobiłam test. Niestety objeździłam 5 aptek i nigdzie nie udało mi się dostać testu o dużej czułości, więc zrobiłam takim 25, no i ujrzałam baaaaardzo bladą drugą kreseczkę. Na razie się nie nastawiam, postanowiłam się wyluzować i nawet mi się udaje czasem o tym nie myśleć :tak:. Poczekam te dwa dni i powtórzę test. Co ma być to będzie, staram się myśleć pozytywnie. Miłej niedzieli. :-D

Troszkę mnie nie było bo mężuś zrobił nam niespodziankę i na weekend zaprosił do Czech do Ostravy:-)
Córcia wniebowzięta, polecamy zoo, jest boskie:tak::tak::tak:

Butterfly, majdaczek no proszę, nie było mnie 2 dni a tu już 2 teścici piękne:tak:Trzymam kciuki kochane:-)

inis u mnie też taki skwar.. a ja za sprzątanie się zabrałam;-)

grubson trzymam kciuki!

Miłej niedzieli !!

Grubson trzymam kciuki zeby @ nie przyszła;)
Jussastar ja się bardzo cieszę ale wolalabym juz na 100% wiedzieć:))) wiec chyba na bete się wybiore;)
Majdaczek, kochana wspaniała wiadomość!!! To czekany na druga bardziej wyrazna kreseczke:)))
Lisica muszą być bardziej wyraźne, bo zdjęcie nie wychodzi.... Teraz czekamy na wyraźniejsze potwierdzenie ciąży, mam nadzieje ze juz @ nie przyjdzie...
Kasia dzięki:)
U mnie dziś kolejny piękny dzień, słoneczko!!!! Ale głowa pol dnia mnie boli i jeszcze nie przestała;( a w domu paracetamolu brak... Jutro muszę zrobić zaopatrzenie w aptece:)

Ostatnia edycja:
\Kasia, dzięki za kciuki! :)

butterfly, raczej, rób betę i daj koniecznie znać!

jussastar
, daj znac jak test :)

majdaczek, trzymam kciuki, że by krecha była ciemniejsza :)

Ale się dzieje :D Może ja też się załapię na krechę :p

reklama
Do góry