reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Inis- chce jeszcze poczekac zeby bylo bardziej pewne:) poza tym w dniu @ juz kiedys testowalam i za dwie godziny pojawiala sie @. Chce zeby bylo spoznienie. dzis mi maz kazal robic ale bylo juz po siusiu wiec nie robilam.
A to lykaj jakies rutinoscorbiny zeby Cie calkiem nie rozlozylo.

Lisica- powodzenia z ogarnianiem wszystkiego!

Milego dnia:)

reklama
Dzien dobry dziewczynki.
U nas piekna pogoda! Normalnie żar z nieba. Aż pracować sie nie chce.

Trzymam kciuki za testy :) niech wszystkie wyjda pozytywne.

Inis zdrowia!

Witam, mogę dołączyć do zacnego grona?:) Jestem mamą prawie 3 letniego Olka i ten cykl jest naszym pierwszym cyklem odnośnie staranek po porodzie.Po ciąży @ rozregulowaly mi się, ale proszę mnie wpisać na testowanko 1.07;) Z AsiaSzw znamy się z wątku "Staraczki 2014":) Jest pięknie na dworzu, ale dłużej niż 2-3 godz. nie da się wysiedziec na placu zabaw.Pozdrawiam.

Pewnie klima chodzi albo zakład dobrze umiejscowiony i chlodniej:p Za 11 dni testujesz czy trochę później? :) U mnie do lipca jeszcze trochę czasu, zakupiłam 2 testy i leżą i czekaja;) Sprawdzałam kiedy mniej więcej ovu mi wypada, niby od 12 czerwca dobrze byłoby zacząć działać, ale zaczynam od dziś, nie jestem w stanie długo wytrzymać bez przytulania, wiec myślę że te parę dni przerwy dały swoje i żołnierzyki są gotowe:p

Hej laski:) jak tam u Was dziś pogoda? u mnie piękne słoneczko aż miło:) Ja już po obiedzie i idę z mą córą na dworek, a wieczorem gril:))) Jutro testowanie....ale ma stresa, oby @ nie przyszła....

Witaj Dominiko, zaraz uzupelnię listę.

U nas gorąco, na szczęście już wszystko zrobiłam co miałam w planach i nawet nadprogramowo piekę gnieciucha :-D teraz relaks, należy mi się ;)

reklama
Witajcie!

Dominika witaj ;)

Inis
dużoooo zdrówka!
Lisica tyle rzeczy do ogarnięcia dzisiaj sobie dałaś, że podziwiam, teraz w takim razie wypoczywaj już na całego :-)
Butterfly zaciskam jutro &&& miłego grillowania!
Jussastar oby nie przyszła ;)

Dzisiaj u nas równie pięknie. Byliśmy za miastem, w końcu chwila dla siebie, tego było trzeba.

Miłego popołudnia.

Do góry