reklama
butterfly:)
Fanka BB :)
Grubson, no zobaczymy....nie chce się za bardzo nastawiać, bo wiadomo różnie może być.... A Twoja niecierpliwośc rozumiem doskonale juz niedługo Ty tez się dowiesz... Może akurat mieszka w Twoim brzuszku jakiś szkrab))
Ada, jak będziesz miała chwilke to pisz))
Ada, jak będziesz miała chwilke to pisz))
Lisica, miłego wieczorku
Jussastar kiedy robisz test?
Lisica jam mam termin @ na 8 czerwca
Lisica jam mam termin @ na 8 czerwca
butterfly, nie nastawiaj się, ale na pewno będzie dobrze
Ja za to nie mam powodów żeby się nastawiać także tego nie robię
jussastar, a no pewnie, że tak, niektórym się udaje zaplanować i wyliczyć i wszystko idzie zgodnie z planem od samego początku
No ale nie u mnie i trudno, ważne żeby kiedykolwiek się udało....
Ja za to nie mam powodów żeby się nastawiać także tego nie robię
jussastar, a no pewnie, że tak, niektórym się udaje zaplanować i wyliczyć i wszystko idzie zgodnie z planem od samego początku
No ale nie u mnie i trudno, ważne żeby kiedykolwiek się udało....
Butterfly- jak nie przyjdzie @ to w niedziele albo poniedzialek. Wczoraj mialam chwilowe plamienie, jakby to byla implantacja to boje sie ze test jeszcze nie wyjdzie... i nie chce rozczarowan.
A u Ciebie jak byl bladzioch bedzie dobrze:-)
Grubson- za to jaka bedzie radosc jak sie uda. Nie moge sobie tego nawet wyobrazic:-)
A u Ciebie jak byl bladzioch bedzie dobrze:-)
Grubson- za to jaka bedzie radosc jak sie uda. Nie moge sobie tego nawet wyobrazic:-)
inis
Dzień dobry dziewczęta!
Lisica - widzę, że suwaczki się nieco pozmieniały i wykresik widać Super, ciekawa jestem co z tego będzie. Nigdy nie mierzyłam tempki więc może dlatego mnie to fascynuje, że na tych wykresach wszystko widać
Fuma - u mnie ten sam obiadek był ostatnio - kalafiorek, jajko i ziemniaki :-) mam chcicę na kalafior!
jussastar - nie testujesz? nie korci? Daaaawaj kochana, pokaż nam tu te dwie kreski! implantacja jest good
Lisica - widzę, że suwaczki się nieco pozmieniały i wykresik widać Super, ciekawa jestem co z tego będzie. Nigdy nie mierzyłam tempki więc może dlatego mnie to fascynuje, że na tych wykresach wszystko widać
Fuma - u mnie ten sam obiadek był ostatnio - kalafiorek, jajko i ziemniaki :-) mam chcicę na kalafior!
jussastar - nie testujesz? nie korci? Daaaawaj kochana, pokaż nam tu te dwie kreski! implantacja jest good
Lisica.
Hej.
Inis no zobaczymy. W sumie wykres robie tylko podgladowo. Chce zobaczyć czy wskaże owulację no i jak ten cykl wygląda (czy wraca do normy). Uważaj żeby cie bardziej nie rozłożyło!
Ja wstałam z bólem głowy. Tyle rzeczy do zrobienia dziś, mąż pojechał do Krakowa na zaliczenia i wszystko na mojej głowie
Inis no zobaczymy. W sumie wykres robie tylko podgladowo. Chce zobaczyć czy wskaże owulację no i jak ten cykl wygląda (czy wraca do normy). Uważaj żeby cie bardziej nie rozłożyło!
Ja wstałam z bólem głowy. Tyle rzeczy do zrobienia dziś, mąż pojechał do Krakowa na zaliczenia i wszystko na mojej głowie
Podziel się: