reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

hej, przepraszam, ale nie mam czasu pisac. Jestem bardzo zabiegana. Dodatkowo glowa mnie boli. Zrobilyscie mi smaka na te dobrocie.

reklama
Dziewczyny, które dołączyły do nas - jeśli chcecie bym wpisała was na listę (jest na pierwszej stronie w pierwszym poście) to napiszcie swój termin @ na mój priv.

A teraz miłego wieczoru, miłej nocy, dobranoc. Idę się odchamić :-p

Grubson, no zobaczymy....nie chce się za bardzo nastawiać, bo wiadomo różnie może być.... A Twoja niecierpliwośc rozumiem doskonale:p juz niedługo Ty tez się dowiesz... Może akurat mieszka w Twoim brzuszku jakiś szkrab:)))
Ada, jak będziesz miała chwilke to pisz;)))

Lisica ja jeszcze czekam bo termin @ mam na dzis. Wiec jak cos to podam nowy dopiero:)

Grubson- no, na poczatku sie mysli ze to tak hop siup. A jak sie planuje to tak nie ma. Chociaz sa i takie przypadki.

butterfly, nie nastawiaj się, ale na pewno będzie dobrze :D
Ja za to nie mam powodów żeby się nastawiać także tego nie robię :D

jussastar, a no pewnie, że tak, niektórym się udaje zaplanować i wyliczyć i wszystko idzie zgodnie z planem od samego początku ;)
No ale nie u mnie i trudno, ważne żeby kiedykolwiek się udało....

Butterfly- jak nie przyjdzie @ to w niedziele albo poniedzialek. Wczoraj mialam chwilowe plamienie, jakby to byla implantacja to boje sie ze test jeszcze nie wyjdzie... i nie chce rozczarowan.
A u Ciebie jak byl bladzioch bedzie dobrze:-)

Grubson- za to jaka bedzie radosc jak sie uda. Nie moge sobie tego nawet wyobrazic:-)

Dzień dobry dziewczęta! :)

Lisica - widzę, że suwaczki się nieco pozmieniały i wykresik widać :) Super, ciekawa jestem co z tego będzie. Nigdy nie mierzyłam tempki więc może dlatego mnie to fascynuje, że na tych wykresach wszystko widać :)

Fuma - u mnie ten sam obiadek był ostatnio - kalafiorek, jajko i ziemniaki :-) mam chcicę na kalafior!

jussastar - nie testujesz? nie korci? Daaaawaj kochana, pokaż nam tu te dwie kreski! :-D implantacja jest good :-D

A mnie chyba przeziębienie bierze, wczoraj mnie telepało z zimna, dziś trochę katarek... A zapowiadało się tak dobrze.

Miłego dnia dziewczyny :)

reklama
Hej.
Inis no zobaczymy. W sumie wykres robie tylko podgladowo. Chce zobaczyć czy wskaże owulację no i jak ten cykl wygląda (czy wraca do normy). Uważaj żeby cie bardziej nie rozłożyło!

Ja wstałam z bólem głowy. Tyle rzeczy do zrobienia dziś, mąż pojechał do Krakowa na zaliczenia i wszystko na mojej głowie :-p

Do góry