reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ja lece juz do lozeczka jutro o 5 pobudka wiec trzeba troche pospac potem wroce poucze sie i zas szkola...buziaki milej nocki.Ale naprawilam sobie aplikacje w tel to bede zagladac w drodze i na przerwie ;)

Lisica fajne popoludnie Wam szef zorganizowal :tak:

Grubsonku ja wiem ze pewnie pytalam ale z tego przemeczenia chyba sklerozy dostalam...z czego teraz egzamin Cie czeka?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja z Olkiem na nogach jestem juz od 5.30... :D niedlugo z psami lece na dwor,troche ziiimnooo.Zrobie sobie gorace kakao,zebu czekalo na mnie cieple po powrocie ze spaceru z psami ;) jeszcze musze po swieze buleczki i chlebek leciec;) Zaraz ide meza budzic.

Co dzis robicie na obiadek?

Witajcie :)
U nas też paskudnie i w dodatku pada deszcz.
Na obiadek u mnie ziemniaczki z gulaszem i mizerią oraz zupa ogórkowa. Prawie gotowe prócz ziemniaków i mizerii bo ja muszę robić obiady wieczorem bo mała ma żłobek bez wyżywienia i muszę jej dawać obiadki. Ale jeszcze 3 dni nielicząc dzisiaj i już przejdzie na żywienie przedszkolne :) trochę zaczynam się stresować tym przejściem, ale mo0że ne taki diabeł straszny :)
Shawty a jaki plan na jutro? już wymyśliłaś kolejną niespodziankę?
Lisica Oda1 dziękuję :) Jestem taka szczęsliwa, a jednocześnie strasznie się boję, ale postanowiłam, że nie będę rozmyślać co może pojść nie tak, tylko podchodzę do tego z czystą kartą, zapominając o przeszłości... no przynajmniej staram się ! :)
Ashlee ty faktycznie zabiegana jesteś praca , szkoła, ksiązki no nie masz czasu na nudę...
Majdaczku gdzie się podziewasz?

Ostatnia edycja:
Shawty może małe spa domowe - wspólna aromatyczna kąpiel? może jakiś masaż pachnącymi olejkami świece rozstawione ew. jakieś winko, jeśli lubicie - bo ja wina wręcz nie znoszę :)

reklama
Myślę o czymś innym ;) Bo w sumie wieczór z winem był w sobotę :D a jutro to i tak wpadnie wieczorem, zmęczony także raczej na specjalny romantyzm z jego strony nie mam co liczyć :(

Do góry