reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Grubsonku, wcale Ci sie nie dziwie. Rozwija Ci sie fasoleczka i "wysysa" z Ciebie wszelkie sily, ale niech jej to na zdrowko idzie, a Ty kochana uwierz w siebie. Jeden talizman masz przy/w sobie takze uda sie :-)
Aschlee, jestesmy bardzo podobne. Ja tak samo najchetniej bym przespala cala zime :-) takiego mam lenia.
KasiaJ, noo za Ciebie trzymam kciuki, ale u siebie to moge jedynie pomarzyc o kreseczkach :-(

reklama
Grubson,takie uroki ciąży;)

Kasia,Shawty 3mam za Was kciuki;)
W listopadzie bede testowac;) i juz pewnie wszystkie beda zafasolkowane;)

Aschlee,jest zimnawo ale chyba wole bardziej chlodniejsze dni niz upaly i duchote w powietrzu.

HappyMum,co tam u Ciebie?

Ostatnia edycja:
Kasia jak tylko te wirtualne plemniki dadza rade to wysle kazdemu :-D

Shawty ja jak wracam do domku to mam tylko jedna mysl w glowie goraca Zobacz załącznik 640472, cieply dresik, paputki i goraca kawusieZobacz załącznik 640473ale jakby dalo sie przespac zime to nie mialabym nic przeciwko.Bylabym pierwsza ochotniczka:-D

Dominika ja zdecydowanie jestem za temperaturka min 28 stopni

Heja:) Ja od dziś powrót do pracy po urlopie. Średnio mi się chce tak się rozleniwiłam, a i mąż jeszcze na urlopie i po pracy remonty ciąg dalszy... :-) Bogu dzięki, że się dobrze czuję.
Shawty- moja przesyłka musi Ci przynieść szczęście :tak:Zobaczysz.

Grubson- to jest tak źle z koncentracją? Może coś mimowolnie wchodzi do głowy i później się przypomni?

Jutro idę do gina, trzymajcie kciuki. Może już posłyszę serduszko?

Skasowalo mi dwa posty juz :-/ wrrr...jussastar, czekam na przesylke i dziekuje raz jeszcze. Daj koniecznie znac jak po wizycie.
Aschlee ja wole herbatke i kocyk :-) no i Twoje plemniki :-D
Dominka, pozwolisz ze dotrzymam Ci towarzystwa w listopadzie? Chociaz nie mam nic przeciwko urodzinowej niespodziance..
Majdaczku, gdzie sie podziewasz? :-)

Grubson, kiedy masz ten egzamin? nie ma jakiegoś streszczenia do tych 700 stron? Może załóż sobie jakiś plan minimum i staraj się powoli realizować na przemian z odpoczynkiem i relaksem w dużej ilości. Nie stresuj się aż tak bardzo wynikiem. Zrobisz ile możesz. A jak nie zdasz, to na pewno jest jakiś dobry plan B (nawet jeśli na niego jeszcze nie wpadłaś). Masz jeszcze możliwość jakiejś poprawki jakby co?

Dziewczyny, ja też nie lubię zimna, a teraz już raczej będzie coraz gorzej.

Dominika, przy takim przyroście naturalnym jak tu na forum, to chyba musisz się postarać i dopiąć sprawę już w październiku.

Ostatnia edycja:
Jussastar, dopiero w srode bede probowala, ale jakos marne szanse widze..:]
Oda, nienawidze jesieni ani zimy, tych wszystkich grubych ubram i chlodu na dworze..

Marta GRATULUJĘ!
Wybaczcie że nie nadrobię ale dopiero wróciłam do domu, szef robił 20-lecie firmy i zabrał nas na łódkę nad Solinę. Fajnie się żeglowało ale jestem zmarznięta, padnięta i szumi mi w głowie ;)

reklama
Do góry