reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
No i nadeszla godzina.Chcial nie chcial musze wyjsc na to zimno i zasuwac do szkoly.Zajrze do Was po powrocie.Milego dnia kochane:tak:

Martaha, gratulacje!!!! :-) Bedzie dobrze, musi! :-)

Asch, milego dnia :-)

Shawty, luzik, jak ma sie udac, to sie uda od jednego strzalu, tak jak u nas ;)

Ehh pogadalam z mezem, wyryczalam sie i mi lepiej, nawet jak wylece to nie bedzie tragedii, przynajmniej spokojnie przejde ciaze a jak sie urodzi to nie bede musiala tygodniowego noworodka zostawiac z opiekunka, a tak by to wygdalo..

Ostatnia edycja:
Ja nie w humorze takze.. Ehh na 90% bede miala ten rok w plecy, dzien nauki a ja nie pamietam nic.. No nie dziala mi mozg i chocbym sie zes*ala to mi nie idzie i koniec..

Grubson ja dzis mam wieczor zawalony nauka wiec tez humor taki se...ale coz zrobic...Trzymam kciuki zebys dala rade:tak:

Shawty milego odpoczynku kochana.Nalezy sie po calym dniu:tak:

Jakos mi sie strasznie spac che...chyba dzialam jak kot najchetniej cala zime bym przespala pod cieplym kocykiem:-D

reklama
Hej.. a co tu się dzieje? Aschlee wirtualnymi plemnikami zapładnia:cool2: Może i u mnie coś zdziałasz kochana;-)

Grubsonku ja się nie dziwię, ze jesteś rozkojarzona ...w końcu mały człowieczek sobie tam fika;-) Ja też nie mogłam się skupić w ciąży, broniłam inż w 27 tc:tak:też luzu nie miałam niestety, tyle, że pierwsza weszłam na obronę... a kolejka była niezła od 7 rano do 21:szok:

Shawty Ty się nie poddawaj, trzymam kciuki. Ja za tydzień testuje Ty za dwa i mamy II kreski nie;-)??

Ja też odpoczywam po pracy w sumie, zmęczona jestem a tu dopiero poniedziałek minął.. jeszcze 4 dni wstawania o 5 rano:-(

Do góry