reklama
butterfly:)
Fanka BB :)
To jak wrócisz i byś znalazła to możesz podać
Shawty a proszem bardzo jako ze masz plodne to prosze cala zgrajke normalnych i turboplemnika rowniezZobacz załącznik 640519Zobacz załącznik 640520Zobacz załącznik 640521

Załączniki
papryczka_
Aschlee,zapladniaj zapladniaj moze i mnie sie tu uda wirtualnie
czasem sie zastanawiam czy moze nie od wrzesnia zaczac staranka
do pazdziernika troche dlugo
a jak Was podczytuje to zaczynam miec chec na starania pelna para
,a nie przytulanie z zabezpieczaniem sie.
butterfly:)
Zdecydowanie, turboplemnik wymiata 

papryczka_
Buterfly,wczoraj robilam nuggetsy z piersi z kurczaka,moze zrobie udka-ale ugotuje je w rosolku,pozniej doprawie i podsmaze na patelni a sama zjem takiego gotowanego,ziemniaki i mizeria,Olek tylko mizerie jadlby
ale na slodko,na slono nie wezmie nawet na widelec.Moj maz dzis na druga zmiane do pracy,wiec obiad przed 13.00 juz bedzie.
Shawty,a jak Twoja polowa zapatruje sie na staranka?
zgadzam sie nasz watek jest taki milusi
Grubson,dasz rade w kazdej sytuacji
Shawty,a jak Twoja polowa zapatruje sie na staranka?
zgadzam sie nasz watek jest taki milusi
Grubson,dasz rade w kazdej sytuacji
Dominika masz racje do pazdziernika daleko a jak nie ma przeciwwskazan to dzialajcie
Ale mi robicie smaki mizerii to juz cale wieki nie jadlam...ja dzisiaj tez robie ogorkowa.A takiego mega smaka to mam wlasnie na ziemniaczki z mizeria i do tego pulpeciki w sosie pomidorowym albo koperkowymZobacz załącznik 640523

Ale mi robicie smaki mizerii to juz cale wieki nie jadlam...ja dzisiaj tez robie ogorkowa.A takiego mega smaka to mam wlasnie na ziemniaczki z mizeria i do tego pulpeciki w sosie pomidorowym albo koperkowymZobacz załącznik 640523
Dominika, jak się zapatruje na staranka? powiem Ci, że sama momentami nie wiem. Niby się jara, ale czasami to łapie jakieś złe humory przez to. Wyszłam z założenia, że nie będę mu truła o tym kiedy to mam dni płodne czy kiedy jest ovulka, żeby nie odbierał bardzo do siebie. Robimy to kiedy mamy ochotę, nie ograniczamy się do terminów
Kurcze, a może nugetsy
sama już nie wiem, też bym zjadła 
Kurcze, a może nugetsy
reklama
martaha123
Kurczę Dziewczyny ja to jestem jakaś taka zamulona , że nic mi robota nie idzie i tylko zaglądam czy juz coś ktoś napisał na bb
To jakiś nałóg ! ;-)
Podziel się: