reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Jestem, jestem :)
Witam się z rana.
Miałam wczoraj urlop, bo musiałam z synem jechać na ściągnięcie szyny i do kontroli. Na szczęście szyna ściągnięta, choć strasznie mi go żal, bo teraz bez niej strasznie go boli kostka.

beata tak bardzo mi przykro. Bardzo mocno Cię tulę. Odpocznij, a potem wróć do nas.

grubson masz rację co do wątku kwietniówki. Ja też jakoś nie mogę się tam odnaleźć. A tu jest tak miło i czasem śmiesznie :tak: Ja też mam ostatnio doła. Jakoś myślałam, że jak już zajdę w ciążę to wszystko szybko poleci, a tu ciągle pod górkę. Najbardziej stresuję się rozmową z szefostwem, bo chciałabym jak najszybciej iść na L4, bo czuję, że długo tak nie pociągnę. Boję się tej rozmowy, jakbym zrobiła coś bardzo złego, a Ja po prostu jestem w ciąży, Chyba zrobię to pod koniec tego tygodnia, bo chcę mieć już to za sobą.

julia witaj i na tym wątku :tak:

Dominika Ja też lepiej czuję się na tym wątku :-)

martaha Ja po cichutki Ci gratuluję :tak:

shawty dziękuję, że o mnie pytałaś. Nie załamuj się dziewczyny, bo zobaczysz, że będzie dobrze. Ja cały czas za Ciebie trzymam kciuki i wiem, że na pewno za niedługo do nas dołączysz. A teraz popracuj w tym tygodniem trochę nad mężem i będzie OK:-)

Ale u nas paskudna pogoda, wczoraj troszkę słoneczka było, a dzisiaj już deszcz od rano i strasznie zimno.

Cześć Kochane...
U mnie też zimno jak cholera!!! Chyba muszę się wybrać na zakupy bo w szafie pustki i co najgorsze już się prawie w spodniach nie dopinam;/ I dla młodej płaszczyka nie mam:(((
Dominika ja dziś chyba zrobię pieczone udka, bo mało roboty przy tym do tego ryż i mizeria i jest!;p
Shawty zrobię dziś jagodzianki a co!:p Wpadniesz do mnie?:)
Lisica, fajnego masz szefa:D
Kasia, ja już u Ciebie widzę 2 kreseczki:p
Poza tym Aschlee Was tu wszystkie zapłodni:D
Grubsonku, głowa do góry, zawsze można jeszcze poprosić o dopytanie w innym terminie:) Może akurat pytania ci podejdą i będzie wszystko git;)
Jussastar, fajnie, że się odezwałaś:) Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę;)
No Majdaczek wreszcie jesteś:) Nie a co się stresować, tylko załatw to jak najszybciej, teraz musisz dbać i o siebie i o maluszka:*
Happymum gdzie jesteś????

A ja dziś zaszalałam i spałam do 8;))) I mój dzieć też:):D a rzadko się to zdarza:) Choć nie powiem, żebym się wyspała, bo chyba z 6 razy w nocy na siku latałam...ehhh...

Ostatnia edycja:
No tak, nad nim najłatwiej pracuje się w weekend, bo jednak na tygodniu to jest zapędzony tym wszystkim. Praca, odciążanie rodziców, jeszcze sobie treningi wymyślił, więc praktycznie urwanie głowy ciągle...Muszę coś wymyślić, ale już na prawde kończą mi się pomysły :(

Cześć Kochane...
U mnie też zimno jak cholera!!! Chyba muszę się wybrać na zakupy bo w szafie pustki i co najgorsze już się prawie w spodniach nie dopinam;/ I dla młodej płaszczyka nie mam:(((
Dominika ja dziś chyba zrobię pieczone udka, bo mało roboty przy tym do tego ryż i mizeria i jest!;p
Shawty zrobię dziś jagodzianki a co!:p Wpadniesz do mnie?:)
Lisica, fajnego masz szefa:D
Kasia, ja już u Ciebie widzę 2 kreseczki:p
Poza tym Aschlee Was tu wszystkie zapłodni:D
Grubsonku, głowa do góry, zawsze można jeszcze poprosić o dopytanie w innym terminie:) Może akurat pytania ci podejdą i będzie wszystko git;)
Jussastar, fajnie, że się odezwałaś:) Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę;)
No Majdaczek wreszcie jesteś:) Nie a co się stresować, tylko załatw to jak najszybciej, teraz musisz dbać i o siebie i o maluszka:*

A ja dziś zaszalałam i spałam do 8;))) I mój dzieć też:):D a rzadko się to zdarza:) Choć nie powiem, żeby się wyspała, bo chyba z 6 razy w nocy na siku latałam...ehhh...

Jak jagodzianki to jestem za chwilkę :) Podałaś mi dobry pomysł na jedzonko dla tego mojego na jutro :)
Zaraaz się go zapytam czy będzie miał ochotę :)
No wybacz, jakieś objawy dzieciątka musisz mieć :) A ze naciska na pęcharz to jedno ;)

reklama
zolnierz.gifMelduje sie z goraca kawka w reku i w miedzy czasie gotujaca obiad bo dzis nie uda mi sie juz tak wczesnie wrocic do domu.Dzisiaj nie podejrzewam ciekawego dnia bo mam zajecia z babka z ktora dzialamy na siebie jak plachty na byka. Ale coz nie zamierzam sie tym przejmowac i psuc sobie dnia.

Majdaczku super ze sie odezwalas biedny ten Twoj syn...ale na pewno dzielny jest to to przetrwa:tak:

Mniammmmm jagodziankijedzonko.gif

Shawty jak znajdziesz przepis to jak jest przetestowany to zapodaj nam go tutaj:tak:

Załączniki

• zolnierz.gif
    zolnierz.gif
    5,3 KB · Wyświetleń: 44
  • jedzonko.gif
    jedzonko.gif
    107,5 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Do góry