reklama
butterfly:)
Fanka BB :)
Shawty to przecież jeszcze nic straconego;p
No ale chodzi mi o to, że jeszcze wszystko przed Tobą
Przecież można powtórzyć kolację ii...;p
martaha123
Witajcie! Nie śpię od 3:30 bo wtedy przebudziłam się i postanowiłam siknąć.... no są
co prawda ciut blada ale jest
zdjęcie jest z zaraz po siknięciu ale teraz ściemniała już . Za kilka dni powtórzę i myślę że wtedy będzie wyraźniejsza...

Chyba nie do końca wierzę i strasznie się boję, ale staram się o tym nie myśleć. Musze uwierzyć w to, że tym razem się uda.

Chyba nie do końca wierzę i strasznie się boję, ale staram się o tym nie myśleć. Musze uwierzyć w to, że tym razem się uda.
Załączniki
Aaaaaa Martaha bardzo się cieszę
Musi być dobrze:* 
Martaha, gratulacje
:*
No może i tak, ale prawda jest taka, że teraz to dopiero w środę może coś będzie.
Cieszę się na prawdę dziewczyny Waszym szczęściem, ale teraz jak patrzę, że co jedna dołącza i od razu pach i dwie kreseczki to jednak się dołuje trochę
No może i tak, ale prawda jest taka, że teraz to dopiero w środę może coś będzie.
Cieszę się na prawdę dziewczyny Waszym szczęściem, ale teraz jak patrzę, że co jedna dołącza i od razu pach i dwie kreseczki to jednak się dołuje trochę
martaha123
buterfly, shawty dzięki :*
Shawty spójrz na moją historię - wolałabym mieć po dgórkę z zajściem niż przechodzić to wszystko. Zobzaczysz że wkrótce i tobie się uda. Ja już "stara baba " jestem po trzydziestce, a Ty... Pierwsze dziecko urodziłam mając 29 lat, więc nie dołuj się żyj pełnią życia i zobaczysz że będą efekty. A cyklu nie przekreślaj bo nigdy nie wiadomo
&&&
Shawty spójrz na moją historię - wolałabym mieć po dgórkę z zajściem niż przechodzić to wszystko. Zobzaczysz że wkrótce i tobie się uda. Ja już "stara baba " jestem po trzydziestce, a Ty... Pierwsze dziecko urodziłam mając 29 lat, więc nie dołuj się żyj pełnią życia i zobaczysz że będą efekty. A cyklu nie przekreślaj bo nigdy nie wiadomo
papryczka_
Martaha!!!! Widzisz,umiesz dobrze siknac
gratulacje
Jestes przed terminem @ czy po?Sorki jesli pisalas.Lec na betke
Shawty,wrrrrr <no-no-no>,nie sugeruj sie tym co wyznaczaja Ci jakies aplikacje,obserwuj swoj organizm
i nie badz pesymistka!Czym sie dolujesz;>? Przeciez mloda jestes,ktory tk Twoj cykl starankowy?Nie spinaj sie
ehhh, zobaczymy co ja bede mowic w pazdzierniku;D Jak ma sie udac to sie uda,nawet 4-5 przed ovu
Buterfly,co u Ciebie?
Shawty,wrrrrr <no-no-no>,nie sugeruj sie tym co wyznaczaja Ci jakies aplikacje,obserwuj swoj organizm
Buterfly,co u Ciebie?
reklama
Martaha, stara baba??? Chyba żartujesz?!
Popatrz, będziemy mieć dzieci z tych samych roczników
))
Podziel się: