reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Najpierw była kolacja, a później przytulanie :D Ale raczej z tego nic nie będzie. Teoretyczna owulacja dopiero w okolicach czwartku/piątku, przynajmniej tak mówi OF i Ovuview ...:(

reklama
Witajcie! Nie śpię od 3:30 bo wtedy przebudziłam się i postanowiłam siknąć.... no są :D co prawda ciut blada ale jest :) zdjęcie jest z zaraz po siknięciu ale teraz ściemniała już . Za kilka dni powtórzę i myślę że wtedy będzie wyraźniejsza... kreski.jpg
Chyba nie do końca wierzę i strasznie się boję, ale staram się o tym nie myśleć. Musze uwierzyć w to, że tym razem się uda.

Załączniki

• kreski.jpg
    kreski.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 30
Martaha, gratulacje :) :*

No może i tak, ale prawda jest taka, że teraz to dopiero w środę może coś będzie.
Cieszę się na prawdę dziewczyny Waszym szczęściem, ale teraz jak patrzę, że co jedna dołącza i od razu pach i dwie kreseczki to jednak się dołuje trochę :(

buterfly, shawty dzięki :*
Shawty spójrz na moją historię - wolałabym mieć po dgórkę z zajściem niż przechodzić to wszystko. Zobzaczysz że wkrótce i tobie się uda. Ja już "stara baba " jestem po trzydziestce, a Ty... Pierwsze dziecko urodziłam mając 29 lat, więc nie dołuj się żyj pełnią życia i zobaczysz że będą efekty. A cyklu nie przekreślaj bo nigdy nie wiadomo :) &&&

Martaha!!!! Widzisz,umiesz dobrze siknac:p gratulacje:) Jestes przed terminem @ czy po?Sorki jesli pisalas.Lec na betke;)

Shawty,wrrrrr <no-no-no>,nie sugeruj sie tym co wyznaczaja Ci jakies aplikacje,obserwuj swoj organizm;) i nie badz pesymistka!Czym sie dolujesz;>? Przeciez mloda jestes,ktory tk Twoj cykl starankowy?Nie spinaj sie;) ehhh, zobaczymy co ja bede mowic w pazdzierniku;D Jak ma sie udac to sie uda,nawet 4-5 przed ovu;)

Buterfly,co u Ciebie?

reklama
Do góry