reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dominika jedno czego jestem pewna to to że na betę na pewno nie pójdę. Szkoda mi stresu i kasy co ma być to będzie. Ostatnio latałam na te bety - wszystko pięknie rosło a serduszko nie biło, więc nikt mnie na to nie namówi... Siknę jeszcze raz za kilka dni i powinna pociemnieć i umówię się na wizytę za jakieś 2 tygodnie. Dzisiaj miała przyjść @ ale ja chyba mam jakieś poźne te owulacje bo mi testy zawsze wychodzą najwcześniej w dniu a czasem dopiero kilka dzni po terminie
Buterfly no dzieci z tych samych roczników, ale my chyba nie ;)

reklama
Dzien dobry kobietki

U mnie strasznie zimno znowu dzisiaj Zobacz załącznik 640300ja od 5 na nogach wiec zmarzlam troche.Chyba na lepsza pogode juz nie ma co liczyc.Teraz mam troche przerwy wiec siedze z goraca kawka a o 12 znow musze leciec.

Martaha oczywiscie gratki kochana

Martaha, jasne, nei chciałabym przechodzić tego samego co Ty . Ale mimo wszystko całe życie byłam przekonana, że akurat będąc w moim wieku (91 rocznik) to zajście w ciąże to będzie najmniejszy problem. W sumie 3 cykl będzie...:)

No co by nie było, gratuluje dziewczyny :*

Martaha, fakt jestem jeszcze przed 30, ale niewiele i do młodziaków też nie należę:)))
Dominika, a dzięki u mnie wszystko dobrze, miałam kilka dni przerwy od mdłości ale wczoraj znów powróciły:p Widać maluszek ciągle przypomina o sobie ale to dobrze;))) A ja widzę, że u Ciebie 2 kg.mniej gratki wielkie;)))) Ja to zaczynam przypominać wielką słonicę;p a brzuch mam taki jak bym już co najmniej w 6 miesiącu była;p Za rok też biorę się za siebie;p
Shawty wyrzuć do kosza te wszystkie aplikacje i posłuchaj swojego organizmu, wyluzuj i pod koniec cyklu tez ujrzysz 2 piękne kreseczki;p Jak to się mówi do trzech razy sztuka:)

Shawty glowa do gory kochana kazda z nas przyjdzie z testem z dwiema kreseczkami wiec luzik:tak:wiem ze to ciezko bo mam czasem tak samo ale coz nic na to nie poradzimy wiec zostaje nam dalej starac sie i czekac:tak:

reklama
Do góry