reklama
butterfly:)
Fanka BB :)
No to głowa do góry
)) I od środy działajcie
Shawty ale dobrze jest robić dzidziusia przed owu, są duże szanse
))
Wiem, że marudzę, ale dziś poniedziałek, dlatego tak 
Ogólnie to jakoś ciemno widzę cały ten cykl i tak narzekam może...
Do środy jest jeszcze kawałek, ale sama wiesz jak to jest, równie dobrze może ovu być wcześniej i zwyczajnie nie zdąże...
Stanę na uszach, żebyśmy się tylko nie pokłócili do środy...bo to już w ogóle popsuje atmosferę..
Ogólnie to jakoś ciemno widzę cały ten cykl i tak narzekam może...
Do środy jest jeszcze kawałek, ale sama wiesz jak to jest, równie dobrze może ovu być wcześniej i zwyczajnie nie zdąże...
Stanę na uszach, żebyśmy się tylko nie pokłócili do środy...bo to już w ogóle popsuje atmosferę..
Butterfly dziekuje za sloneczko mam nadzieje ze tu do mnie przyjdzie
Shawty kochana wiesz...ja w ostatniej ciazy przytulalam sie tylko raz i to nie w owu tylko w pierwszy dzien plodny reszta przytulanek byla poza okresem plodnym i sie udalo.Wiec glowa do gory reszta dni tez sie liczy nie tylko owulacja;-) tym bardziej zeZobacz załącznik 640325 nie musza dlugo wytrzymac bo od srody do wyznaczonej Ci owu sa max dwa dni jak nie jeden;-)

Shawty kochana wiesz...ja w ostatniej ciazy przytulalam sie tylko raz i to nie w owu tylko w pierwszy dzien plodny reszta przytulanek byla poza okresem plodnym i sie udalo.Wiec glowa do gory reszta dni tez sie liczy nie tylko owulacja;-) tym bardziej zeZobacz załącznik 640325 nie musza dlugo wytrzymac bo od srody do wyznaczonej Ci owu sa max dwa dni jak nie jeden;-)
martaha123
Shawty kochana nie wyliczaj tych dni, ovu itd to nie pomaga. Tak prawdę mówiąc to ja nawet nie wiem kiedy miałam ovu bo nie monitoruję się w żaden sposób. Wyluzuj się i nie myśl kiedy byłoby dobrze działać a kiedy nie, po prostu ciesz się byciem razem a wszystko się ułoży 
reklama
Aschlee ale fajny plemnik
Szkoda, że nie można wirtualnie zapłodnić
Podziel się: