reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Wiem, że marudzę, ale dziś poniedziałek, dlatego tak :(
Ogólnie to jakoś ciemno widzę cały ten cykl i tak narzekam może...
Do środy jest jeszcze kawałek, ale sama wiesz jak to jest, równie dobrze może ovu być wcześniej i zwyczajnie nie zdąże...:(
Stanę na uszach, żebyśmy się tylko nie pokłócili do środy...bo to już w ogóle popsuje atmosferę.. :(

Butterfly dziekuje za sloneczko mam nadzieje ze tu do mnie przyjdzie:tak:

Shawty kochana wiesz...ja w ostatniej ciazy przytulalam sie tylko raz i to nie w owu tylko w pierwszy dzien plodny reszta przytulanek byla poza okresem plodnym i sie udalo.Wiec glowa do gory reszta dni tez sie liczy nie tylko owulacja;-) tym bardziej zeZobacz załącznik 640325 nie musza dlugo wytrzymac bo od srody do wyznaczonej Ci owu sa max dwa dni jak nie jeden;-)

No tak, tylko wiesz Aschlee, to tylko głupi program wyznacza ovu...więc wcale nie powiedziane, że ona akurat będzie o czasie. No czas pokaże kiedy przyjdzie. Po prostu na nic teraz nie liczę..nie ma szans...:)

Shawty kochana nie wyliczaj tych dni, ovu itd to nie pomaga. Tak prawdę mówiąc to ja nawet nie wiem kiedy miałam ovu bo nie monitoruję się w żaden sposób. Wyluzuj się i nie myśl kiedy byłoby dobrze działać a kiedy nie, po prostu ciesz się byciem razem a wszystko się ułoży :)

reklama
Do góry