reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Obiecałam sobie że nie zatestuję do jutra i wyjazd bardzo mi w tym pomógł. Jeśli w nocy nie przyjdzie @ to rano jak wstanę przed córcią to zatestuję. Prawdę mówiąc od tygodnia czuję że już już przylazła a nie ma jej więc zobaczymy chociaż na wiele nie liczę.
Grubson dasz radę ja w ciąży z córeczką w 5 miesiącu zdawałam egzamina na uprawnienia i jakoś dałam radę, chociaż już miałam ochotę spasować i przełożyć na później, ale udało się. Nawet na wizycie u gina dopytywałam czy aby na pewno powinnam , bo może takie stresy to nie dobrze itd, liczyłam że mi przytaknie i z czystym sumieniem odpuszczę , ale on powiedział że mam wszystko zdawać przed porodem bo później to mam się zająć dzieckiem a nie książkami ( oczywiście mówił to z uśmieszkiem pod nosem :)
Aschlee Ty wyluzowałaś , a ja przez cały cykl też byłam wyluzowana a teraz od tygodnia jak na złość "dziczeje" znowu robię co chcwilę testy mimo że wiem że nawet gdyby ... to i tak za wcześnie, żeby wyszły.... Wszystko przez to ciągnięcie w dole brzucha które utrzymyuje się od tygodnia...
Lisica co u Ciebie?
Shawty a Ty gdzie zaginęłaś? Kolacyjka się udała?

Ostatnia edycja:
reklama
Lisica zobaczymy czy do testu dojdzie bo podbrzusze nadal boli jakby zaraz miała nadejść więc się okaże... No zobaczymy... tak czy tak rano się melduję u Was :)

Martaha trzymam kciuki za jutrzejszy test:tak:

Lisica nom robilam i wszystko jest ok wiec pozostaje tylko czekac co dalej:sorry:

Przepraaszam dziewczyny, ze wszystkim nie odpisze ale zwyczajnie nie fam rady. Beatko, wspolczuje z calego serduszka, moge sie jedynie donyslac co to znaczy. Dziekuje ze pytasz Martaha, tak, kolacja sie udala. Potrawa pyszna, bede robila czesciej, w sumie nie mam juz wyjscia :-) caly weekend stosunkowo udany, a teraz powoli ide spac bo znow o 5 trzeba wstac :-( buzia :-*

Beata, mi również strasznie przykro, że u Ciebie takie smutne wieści. Na pewno daj sobie trochę czasu, ale też jak radzą dziewczyny, nie zniechęcaj się, bo prędzej czy później musi się przecież udać.

Grubson, wiem, że łatwo się mówi, ale postaraj się nie stresować, jak to kto kiedyś powiedział, większość rzeczy, których się obawiamy, nigdy się nie zdarza, tak więc głowa do góry, na pewno jeśli będziesz chcieć wszystko Ci się uda pogodzić.

Martha, trzymam kciuki.

Dobranoc

Ojj dziewczynki, co ja Wam bede mowic skoro wiecie lepiej ;) Jesli dla Was ksiazka ktora ma 700 stron wyryta od dechy dechy to nic, to pozazdroscic!!! ;) No ale ja jestem glupek i dla mnie najtrudniejszy egzamin na tych studiach to nie takie hop-siup, sorry! ;)

Martaha dziekuje za Twoje slowa sa bardzo pocieszjace :* moze tak jak piszesz za jakis czas troche sie otrzasne i znow zawalcze ... ale teraz odpuszczam ...
Dziewczyny jeszcze raz dziekuje Wam za wszystko :*** , czasem tu zajrze zeby podejrzec czy watek juz zamkniety i wszystkie juz u w dwupaku, powodzenia !!!!

Martaha,tylko siknij dobrze zeby pojawily sie || kreseczki;) Testowalas juz?

Asch,pewnie ze kazdej sie uda;)

Beti,zostan i odzywaj sie,rozmowy dobrze Ci zrobia-uwierz;)

Shawty,znaczy sie ze jedzonko smakowalo;) mam nadzieje ze na tescie bedzie widac po kolacyjne efekty:p

Oda,zagladaj do nas czesciej;)

Grubson,to nie jest tak,ze my wszystko lepiej wiemy:D

Sesi i jak,przyszla @?

Majdaczku,jussastar?Co u Was???
Mam nadzieje,ze nikogo nie pominelam;)

reklama
Hej Dziewuszki:)
Martaha jak tam??? Trzymam kciuki &&&
Grubson, ja Cię doskonale rozumiem;p Co prawda, nie mam żadnego teraz egzaminu do zdania, ale na samą myśl o październiku i studiach trzęsie mną:p
Shawty kolacja z przytulaniem była to teraz czekamy na 2 kreseczki;p
No właśnie Majdaczek, Jussastar co u Was Kochane??? Jak się czujecie?

Do góry