reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Beatko przytulam mocno! Bardzo mi przykro, że spotkała Cię taka niesprawiedliwość.. kurczę.. Trzymaj się!!
Może porób jakieś badania, jakaś przyczyna musi być..

Grubsonku a Ty jak tam się czujesz?

Czy u was też taka paskudna pogoda dzisiaj?? U mnie leje i jest szaro buro i mega zimmno.. brr

reklama
Brzuch boli więc czekam na okres. Tak sobie myślę ze mogłabym się dzisiaj zamienić z jakąś panikujaca aktualnie nastolatka. Z chęcią oddalabym jej moja @.

Dominika ja??? e to nie mozliwe :D ja nie konfliktowa jestem;-)

Kasia u mnie tez zimno prawie jak pozna jesienia juz tesknie za latem.Chyba dzisiaj trzeba bedzie jakas goraca kapiel.gifzorganizowac;-)

Sesi kciuki oby @ nie przyszla

Załączniki

• kapiel.gif
    kapiel.gif
    60,9 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
Aschlee ni szkoda ze tak sie czujesz tam....a pogoda straszna:/
Ja juz po malu zaczne pakowac walizki na wakacje;-)

Dominika czym by miala aschlee podpasc?;-)

Dominiko watek jest staraczkowy ja za wszystkich niebede odpowiadac...
Taki watek Nasz jak i Wasz ze zadna oprocz Aschllee mnie niezauwazyla...
Wszedzie tworza sie grupy kregi osob ktorym sie odpisuje mniej lub wiecej.
Uwazam ze im mniej osob tym bardziej idzie to ogarnac
To tyle z mojej z strony

Aschlee ja nigdy nieuwazam ze ktos sie narzuca oczywiste jest ze idzie sie tam gdzie sie czlowiek czuje;-) barrdzo Tobie kibicuje;-);-);-)

Julia ja tez bardzo Ci kibicuje i innym staraczkom rowniez:tak: no wszystkim ktorym sie udalo zycze nudnych 9 miesiecy bo kazda z nas czeka na ten sam cud...na nasze upragnione Maluszki.Czasem odezwe sie na watku u Was:tak:

A wogole to cos mi sie chrzani ostatnio z aplikacja na telefonie.Raz jest ok a raz pisze posta i mi go wcina calego i cala aplikacja sie zamyka:baffled:

Aschlee pocieszajace jest to ze coraz mniej jest weteranek;-) po malu dziewczynom sie udaje;-) a ty kojarzysz Susel?
Ja sie obawiam ze bez cykl bezowulacyjny:-( bo dzis jest 35dc i niema @ i ciazy...
A w 17dc na usg niebylo nic widac pusciutko:-(
Co do aplikacji tez mam z nia czasami problem

reklama
Julia oby jednak to nie byly cykle bezowulacyjne a lekarka co na to? Pewnie ze kojarze Suselka a co u niej?

Szczerze to tez czasem mam obawy ze jest ze mna nie tak.Ze moze cos po zabiegu sie pochrzanilo ale staram sie wywalac takie mysli zeby sie nie dolowac.Postanowilam podejsc na luzie a akurat mam tak zabiegany czas ze i tak nawet nie ma kiedy nie wiadomo ile myslec wiec licze na to ze to pomoze

Ostatnia edycja:
Do góry